luni, 19 martie 2012

Acasă Tv Gold - O nouă televiziune a grupului Pro Tv ?

Acasă Tv Gold se pare că va fi un nou canal de televiziune al companiei Pro TV S.A., care mai deţine printre altele şi posturile de televiziune Pro TV, Acasa, Pro TV International, Pro Cinema, Sport.ro si MTV Romania.

Postul se va adresa tot publicului feminin. Aşadar, dacă va fi lansat, canalul va fi complementar televiziunii Acasă, deci dedicat femeilor care iubesc programe gen telenovelă. Vor fi retransmise titluri care au făcut "istorie", cu toate ca ar exista posibilitatea ca televiziunile Acasa TV si Acasă Tv Gold să îşi fure audienţa una alteia.


Acasă TV s-a dezvoltat foarte mult în ultima vreme, prin producţia proprie pe care a difuzat-o, câştigând un public aproape de publicul generalist, deci nu mai putem vorbi de Acasă ca de o televiziune dedicată exclusiv femeilor. Prin urmare, Acasă Tv Gold se va concentra probabil din nou asupra publicului feminin, care era ţinta iniţială pentru Acasă Tv.

Nu ştim dacă va rămâne în faza de teste sau dacă va fi în curând concretizat acest proiect, dar cu siguranţă că revederea unor producţii "gold" de mare succes ar fi o alternativă care ar bucura pe majoritatea telespectatoarelor.

Acasă Tv Gold ( în teste ) are următorii parametri de recepţie prin satelit ( este codat conax ):

Astra 1G, 31.5°E
DVB-S2 Conax: Acasa TV Gold (România) : 11934.00MHz, pol.V SR:30000 FEC:2/3 SID:7607 PID:2071[MPEG-4]/2072 Română.


12 comentarii despre subiectul „Acasă Tv Gold - O nouă televiziune a grupului Pro Tv ?”:
micateo

nu era de ajuns acasa tv?

Cristina

Se pare ca nu. Se pare ca HDsatelit a avut iarasi dreptate.

Sedinta de marti 27 martie 2012

1. Solicitare licenţă audiovizuală S.C. PRO TV SA pentru Acasa Gold şi solicitări prelungiri licenţe audiovizuale: S.C. PRO TV SA Bucureşti pentru PRO TV Bucureşti şi PRO FM Bucureşti

Iata ce am mai gasit pe net: Pro TV SA lansează în aprilie o nouă televiziune de nişă, Acasă Gold, destinată iubitoarelor de telenovele, canal ce îşi propune să ofere "dependentelor" de poveşti de dragoste nemuritoare o lume aparte, în care să îşi regăseasca visele şi aspiraţiile, informează un comunicat.
Canalul se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 de ani, dar în special celor de peste 35 de ani, care doresc să retrăiască, din caldura căminului, momente frumoase din viaţa lor prin ochii personajelor din telenovele.

"Conform studiilor oferite de companiile de cercetare, există o «aşteptare» foarte mare din partea publicului în ceea ce priveşte canalele nişate. Este binecunoscut faptul că femeile consumă TV mai mult decât bărbaţii iar, conform GfK România, în 2011, peste 90% dintre femeile din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 de ani au fost telespectatoare de telenovele.

Cristina

A mai gasit si asta: CNA a acordat licenta, marti, companiei Pro TV S.A. pentru un nou post de telenovele, Acasa Gold. Reprezentantii companiei au spus, in fata Consiliului, ca au observat ca telenovelele sunt iubite de tineri si au aratat ca posturile Acasa si Acasa Gold nu isi vor suprapune programele de top.
•Costi Mocanu, directorul Pro TV S.A., la CNA: Nu exista o suprapunere evidenta si programa a programelor de top, a sloturilor-lider de la cele doua canale, in prime time. Acasa TV urmeaza sa aiba produsul romanesc, intre orele 20.30-22.00, Acasa Gold urmand sa inceapa produsul ei de forta, colectia Gold, de la 22.00.
Potrivit lui Costi Mocanu, grupul CME, care opereaza postul Pro TV, a inceput sa produca telenovele in sase tari si "am cumparat deja din Croatia, Cehia si Slovacia".

Postul va fi condus de Vanessa Cernea, director executiv Acasa TV.

Tot marti, CNA a prelungit licenta audiovizuala pentru Pro TV Bucuresti si Pro FM Bucuresti.

Anonim

pe ce data va fi lansat

Anonim

Pai in aprilie... nu se stie cand. Poate de Pasti.

Anonim

va fii la rcs

Anonim

da pe rcs rds digi tv satelit cand il baga?

Anonim

la dolce este

Anonim

la digi tv inca nu e:(

Anonim

Daca cineva va prinde si l-a digi tv sa postati frecventa. Multumesc

Anonim

354Mhz in rcs cablu digital

Anonim

Pe programul de cablu AKTA Acasa Gold nu poate fi receptionat,de ce?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile