vineri, 4 ianuarie 2013

Dr Dish Tv - Televiziunea pasionaților recepției prin satelit

Cu siguranta multi cunoasteti existenta televiziunii Dr. Dish Tv, dar poate multi nu ati avut ocazia să vizionati acest post de televiziune dedicat pasionatilor receptiei prin satelit si noutătilor multimedia (receivere satelit, televizoare, lansări de satelit, antene de receptie, tehnologii HD, 3D, GPS etc).

Televiziunea este transmisa in limba germana si se receptioneaza necodat in pozitia orbitală 19.2°E, pe satelitul Astra 1L, in format 16:9, pe frecventa 12574.25 Orizontal, in sistem DVB-S2 8PSK, SR 22000 FEC 2/3  NID:1  TID:1109 .

Daca nu aveti inca o antena de satelit si un receptor HD ( programele sunt transmise in sistem DVB-S2, chiar daca SD ), atunci puteti urmari o parte din emisiuni pe site-ul oficial Dr.Dish Tv, dand click aici.

DrDish Tv ( "dish" se traduce "antena de satelit" din limba engleză ) este asadar un post de televiziune cu subiecte din mass-media și tehnologii de comunicare. Emisiunile DrDish tratează on emisiunile sale subiecte din recepția de televiziune digitală prin satelit, internet, cablu, precum și alte subiecte conexe,dar  oferă și asistență privind utilizarea tehnologiilor aferente pentru telespectatorii care trimit intrebări.

În toată lumea televiziunea DrDish Tv este oferită ca video-on-demand.

Fondator si redactor-sef al DrDish TV este Christian Mass-Protzen, avand numele de nastere Christian Mass, dar este cunoscut in toata lumea ca "Doctor Dish".

Din 8 Aprilie 2010 televiziunea a fost transmisă de la orele 10:00 pana la ora 17:00, în limba germană. Din 9 Aprilie 2010, televiziunea emite non-stop, 24 de ore din 24.

Televiziunea are studiourile de producție la ARRI in München și este ajutată de echipe externe de productie. DrDish Televizor GmbH produce programele.

Dar care este istoria televiziunii Dr Dish Tv ?

Din anul 1994 au existat transmisii DrDish Tv o dată pe lună, timp de trei ore, produse de pasionații receptiei prin satelit pentru cei care împărtășeau  acest hobby.

Studioul a fost inițial o sală de conferinte a Deutsche Telekom AG, în apropiere de clădirea vecină de uplink.

A fost initial difuzat pe satelitul Kopernikus 2 la 28,5° ( acum scos din uz ), iar apoi prin intermediul a ltor diversi sateliți.

Echipa principală este formată din Mike Bauerfeind, Matthias Kronbach, Ay Renneberg und Christian Mass (DrDish). Au mai fost ajutati de Petra Hüther (redactor-șef al revistei Tele-Satellite ), de David de Jong de la Dutch Media News șide John Locker cu ale sale Space-News.

Toate emisiunile erau urmărite cu mare placere de catre pasionatii receptiei prin satelit, pentru că în acea perioadă nu existau alte surse de informare larg răsîândite, cum este acum internetul.

Echipa a testat de asemenea on acea perioadp diverse echipamente de receptie prin satelit ( ceea ce face printre altele, și acum ) și a răspuns la întrebările publicului în direct pe telefon.

Din 9 Aprilie 2010 ora 09:00 DrDish tv este în serviciu de 24 de ore pe zi.

Televiziunea ofera și documentare, review-uri si emisiuni despre receptia prin satelit și informațiile despre produse cum sunt receptoare de satelit, difuzate de mai multe ori pe zi.


3 comentarii despre subiectul „Dr Dish Tv - Televiziunea pasionaților recepției prin satelit”:
anonim

Pacat ca Televiziunea este transmisa in limba germana si nu e si în romana

Anonim

Pai daca e o televiziune germana :-) Norocul meu ca inteleg destul de multe in germana, am invatat inca de cand ma uitam zilnic la RTL si Pro 7 si Sat 1 :-))

In Germania sunt destul de multi pasionati de sateliti, de aceea s-a infiintat aceasta televiziune.

In Romania prea putini sunt pasionati de asa ceva.

Eu unul ma mir ca exista saitu asta.

Eu unu nu as depune atata munca pentru a-l citi o mână de oameni.

Mai bine ar scrie despre nu stiu ce vedete ce pizza au mancat la pranz si ar avea de 10 ori mai multi vizitatori. Asa de abia au dupa cum am urmatit statisticile de jos 2000-3000 pe zi, iar altii cu tampenii au zeci de mii pe zi.

Asa si cu televiziunea asta, ca o dau in oftopic cu exemplu. Daca ar fi interesati de sateliti macar jumatate din aia care sunt interesati de silicoane si manele in Romania, maine s-ar face o televiziune de asta si la noi, poate chiar doua ! :-)

Anonim

Poate vom avea acest canal si în romania cu informati satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile