marți, 19 martie 2013

CasaMiaTv va difuza clipuri M.A.I.

CasaMiaTV a prezentat către presă un comunicat în care anunță că platforma europeana de comunicare audiovizuala integrată va transmite clipurile de educare si informare produse de catre Centrul Multimedia din cadrul Ministerului Roman al Administratiei si Internelor. (MAI).

Acordul de colaborare a fost semnat de Giulio Bertola, responsabil Raporturi Institutionale CasaMiaTV si Directia Informare si Relatii Publice din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Obiectivul acestui acord este acela de a realiza un proiect de comunicare audiovizuala, incepand cu luna martie a acestui an, destinat cetatenilor romani din diaspora internationala.

Multumita acestor clipuri, productie exclusiva a Centrului Multimedia al Ministerului Administratiei si Internelor, cetatenii romani din strainatate se vor simti mandri in urma promovarii profesionalismului politiei romane.

Prin intermediul CasaMiaTV, se poate va atinge un public de circa 3 milioane de cetateni romani din strainatate, un potential public de ascultatori de nationalitate italiana prin intermediul sistemului digital terestru in Italia si de ascultatori de nationalitate germana, franceza, spaniola, engleza prin intermediul WEBTV. (www.casamiatv.com).

Colaborarea cu o institutie atat de strategica pentru Romania, precum MAI, vine in sprijinul confirmarii importantei proiectului CasaMiaTV. In calitate de intreprinzator italian in Romania, sunt mandru ca pot colabora concret cu autoritatile romane, in realizarea acestui proiect de comunicare atat de important pentru diaspora romaneasca, declara Giulio Bertola, co-fondator al proiectului CasaMiaTV.

CasaMiaTV colaboreaza cu numerosi corespondenti, tineri jurnalisti absolventi ai Universitatilor romane de comunicare, care astazi sunt detasati la: Roma, Milano, Brescia, Bergamo, Torino, Verona, Bologna, Florenta, Napoli, Paris, Munchen, Madris, Barcelona, Londra, USA, Israel, iar reteaua de corespondenti este in continua extindere.


Niciun comentariu despre subiectul „CasaMiaTv va difuza clipuri M.A.I.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile