vineri, 17 mai 2013

Concurs Safari Digi Animal World - Premiu cel mare: excursie la Paris

RCS-RDS organizeaza concursul "IN LUNA MAI EXPLORAM SALBATICIA AFRICII!".

Concursul se va desfasura in perioada 18 Mai – 1 Iunie 2013.

Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei si Ungariei, prin intermediul postului de televiziune Digi Animal World si a celorlalte mijloace de comunicare mentionate in prezentul Regulament si aflate la dispozitia Organizatorului.

In cadrul Concursului “IN LUNA MAI EXPLORAM SALBATICIA AFRICII!” poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania, avand varsta minima de 14 ani.

Angajatii si colaboratorii Organizatorului precum si angajatii si colaboratorii Grupului RCS & RDS, rudele de gradul I si sotii/sotiile acestora nu vor putea participa la Concurs.

Participantii la acest Concurs accepta implicit ca numele si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate in scop publicitar.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii vor indeplini urmatoarele conditii:

In fiecare zi in perioada campaniei 18 Mai – 1 Iunie 2013 se va afisa pe postul de televiziune Digi Animal World o intrebare privind documentarul difuzat in ziua respectiva la ora 21:00. Intrebarea va fi afisata aleatoriu, de 4 ori pe zi.

Participantii pot trimite raspunsul zilei prin una din cele doua modalitati:

Pe pagina de Facebook Digi Animal World, prin aplicatia Concurs:
Participantii trebuie sa dea “Like” paginii de Facebook Digi Animal Worl;
Apoi, trebuie sa acceseze aplicatia Concurs din contul de Facebook Digi Animal World si sa trimita raspunsul corect prin formularul din cadrul aplicatiei.
Pe site-ul Digi Animal World / sectiunea Concurs:
Participantii pot raspunde prin formularul special creat din cadrul sectiunii “Concurs”.
Participantii pot trimite raspunsul o singura data pe zi, in intervalul orar 22:00 – 15:00, prin una din cele doua modalitati amintite (fie pe Facebook, fie pe site). Raspunsurile trimise in aceeasi zi si pe Facebook si pe site nu sunt luate in considerare.

Fiecare raspuns corect zilnic reprezinta o inscriere in plus in extragerea marelui premiu.

Vor fi premiate saptamanal cate 2 raspunsuri corecte, astfel cate un raspuns pentru fiecare zi din weekend (cu cate o enciclopedie despre animale), iar la data de 3 Iunie 2013 se va extrage marele premiu (1 x excursie in parcul safari din Paris, pentru trei persoane in perioada 22 – 24.06.2013).

In cazul in care castigatori marelui premiu nu vor putea ajunge in excursie in perioada 22 – 24.06.2013, vor avea ca optiune secundara perioada 29.06 – 01.07 2013.

Nota: Participantii vor fi eliminati din concurs daca se vor inscrie cu orice alt material care nu reflecta obiectul concursului (exemple: mesaje care contin insulte, care aduc atingere bunelor moravuri, etc.).

Acordarea premiilor nu este conditionata de achizitionarea vreunui serviciu sau produs sau de vreo alta cheltuiala suplimentara, cu exceptia cheltuielilor necesare pentru ridicarea premiilor.

Participantii la Concurs pot castiga, in baza activitatilor desfasurate, urmatoarele premii:

Marele premiu: 1 x excursie in parcul safari din Paris, pentru trei persoane in perioada 22 – 24.06.2013 sau 29.06 – 01.07 2013, dupa caz;

Premii saptamanale: 5 x enciclopedii animale oferite de catre Editura RAO.

Valoarea totala a premiilor este de 9146,97 ron (fara TVA).

Castigatorii nu pot opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte produse ori servicii. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Un participant nu poate castiga mai mult de un premiu, zilnic in perioada concursului (o enciclopedie despre animale).

Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in concurs. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, prin intermediul programului random.org.

In urma centralizarii si verificarii rezultatelor inregistrate, Organizatorul va anunta numele castigatorilor Concursului si le va publica pe site-ul www.digi-animalworld.tv. Castigatorul premiului urmeaza sa fie anuntat pe facebook sau prin orice alte mijloace de catre reprezentantii Organizatorului pentru a stabili conditiile specifice de acordare/ridicare a premiului. Daca este cazul, castigatorul se va prezenta in termenele agreate cu reprezentantii Organizatorului la sediul social al acestuia din Bucuresti in vederea clarificarii tuturor aspectelor necesare.

Castigatorul marelui premiu (excursia in parcul safari din Paris) trebuie sa confirme pana cel tarziu la data de 7 iunie 2013, ora 17:00, daca este disponibil in perioada 22 – 24.06.2013 (sau 29.06 – 01.07 2013, dupa caz) pentru a efectua excursia oferita.

In cazul in care castigatorul marelui premiu nu poate efectua excursia oferita in niciuna din datele 22 – 24.06.2013 sau 29.06 – 01.07 2013, dupa caz, atunci isi pierde premiul.

Castigatorul marelui premiu trebuie sa se prezinte la aeroport in prima zi a sejurului (sambata) cu 2 ore inainte de ora zborului pentru check-in. In cazul in care castigatorul nu se prezinta la aeroport in ziua si pana la ora stabilita, si nu poate fi contactat sau dupa ce este contactat, nu confirma prezenta pentru efectuarea excursiei in weekend-ul ales, atunci acesta pierde premiul. Castigatorul va avea asigurate urmatoarele:

Zbor direct Bucuresti – Paris – Bucuresti
Taxe aeroport, bagaje de cala (1 bagaj/ persoana)
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Cazare in camera dubla standard cu pat suplimentar
Mic dejun
Bilet acces Thoiry Safari Park (transport, intrare la: parcul safari – tur cu masina – gradina zoologica, gradinile Thoiry, castel)
Turul oferit in parcul safari este un tur de grup. Se va da un punct de intalnire conform indicatiilor de pe biletele care le vor primi inainte de plecarea in Paris, de-acolo vor fi preluati de o persoana care le va da mai multe indicatii. Soferul care ii va duce la parcul din gradina zoo, ii va insoti pe tot traseul pentru safari.

In cazul in care se doreste sa mai vina inca o persoana sau mai multe in plus fata de pachetul pentru 3 persoane oferit, atunci acest lucru presupune costuri suplimentare independente care se achita de respectiva/ele persoane in plus, integral.

Prin inscrierea in concurs, castigatorul marelui premiu isi da acordul pentru utilizarea datelor personale necesare Organizatorului si tertilor implicati in acordarea premiilor (agentie turism, hotel) pentru emiterea voucher-ului aferent excursiei oferite.

Premiile saptamanale (enciclopedii animale) vor fi ridicate in zilele lucratoare in perioada 10 – 21 Iunie 2013, in intervalul orar 10:00-18:00, astfel:

Castigatorii cu domiciliul in Bucuresti isi pot ridica premiile de la sediul social din Bucuresti al Organizatorului;
Castigatorii din alte localitati isi pot ridica premiile din punctele de prezenta RCS&RDS din tara, cele mai apropiate de domiciliul lor. Lista punctelor de prezenta RCS&RDS va fi comunicata ulterior castigatorilor printr-un mesaj privat.

Predarea premiilor se va realiza prin incheierea unui proces verbal de predare - primire incheiat personal cu castigatorul (si/sau parintii/tutorele, dupa caz) sau cu mandatarul acestuia imputernicit in baza unei procuri notariale speciale si a unei copii dupa documentul de identitate al castigatorului. In cazul in care castigatorul/castigatoarea unuia din premii este o persoana fizica lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul curatorului sau legal, care va semna in numele castigatorului o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv. In cazul in care castigatorul/castigatoarea premiilor este o persoana fizica cu capacitate de exercitiu restransa, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului cu incuviintarea parintilor sau dupa caz, a tutorelui, care vor semna alaturi de castigator procesul-verbal de predare-primire si/sau orice alte acte necesare.


Un comentariu despre subiectul „Concurs Safari Digi Animal World - Premiu cel mare: excursie la Paris”:
Anonim

Acum sa vedeti rating pe DAW,concursul era bun in timpul CM.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile