sâmbătă, 17 august 2013

BBC Parliament

BBC Parliament este un canal de televiziune britanic apartinand de BBC. Misiunea sa este de a face accesibil tuturor activitatea organismelor parlamentare și legislative ale Regatului Unit și ale Parlamentului European.

BBC Parliament difuzează transmisiuni în direct și înregistrate de Camera Comunelor și Camera Lorzilor, de la comitetele Parlamentului Regatului Unit, de la cele trei adunări deconcentrate ( Parlamentul Scotian, Adunarea Irlandei de Nord și Adunarea Welsh ) și ocazional de la Sinodul General al Bisericii Angliei.

Canalul transmite de asemenea rapoarte din partea Parlamentului European și conferințele de partid anuale ale principalelor partide politice din Marea Britanie sau ale Congresului Sindicatelor.


2 comentarii despre subiectul „BBC Parliament”:
Anonim

http://www.filmon.com/tv/channel/export?channel_id=1666

Anonim

Parlamentarii au luat decizia ca, incepand de anul viitor, sa aiba propriul post de televiziune care sa emita non-stop pe internet.

Conform exclusivnews.ro, parlamentarii s-au saturat sa bata pe la usile posturilor private de televiziune si au decis ca au nevoie de un post de televiziune numai al lor. Primele informatii arata ca ideea i-ar fi venit sefului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. De asemenea, se spune ca postul tv ar putea purta chiar numele de Zgonea TV.

Cert este ca actiunea pare sa fie una deosebit de serioasa, in conditiile in care in sera Parlamentului se lucreaza de zor la construirea unor platouri de televiziune si se capitoneaza peretii.

Postul de televiziune va emite non-stop pe internet si va avea mai multe prezentatoare. De altfel, televiziunea va transmite sedintele de plen si cele din comisii.

Urmeaza sa se investeasca sume consistente in camere video si dotari tehnice necesare studiourilor tv, iar actiunea se va desfasura rapid, parlamentarii solicitand ca televiziunea sa inceapa sa emita din luna martie a anului viitor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile