sâmbătă, 17 august 2013

BBC Three / Children's BBC

BBC Three este difuzat pe acest canal dupa finalizarea emisiei CBBC ( ora 22:00 ), fiind un canal de televiziune al radiodifuzorului BBC, transmis prin cablu, terestru, tv prin protocol IP si platforme prin satelit.

Publicul țintă al canalului include telespectatori de vârstă 16-34 ani și are scopul de a oferi conținut "inovatoar" pentru publicul mai tânăr, concentrându-se pe noi deprinderi și tehnologii.

Spre deosebire de rivalii săi comerciali, 90% din producția BBC Three este din Marea Britanie și în alte țări ale Uniunii Europene. 80% este continut original, acoperind toate genurile, de la afaceri, teatru, pana la comedie si animație. BBC Three are un format unic de 60 de secunde pentru buletinele de știri. Acesta a fost adoptat pentru ca televiziunea să fie complet automatizată, fără complexitatea tehnică necesară la realizarea emisiunile live de știri variabile.

Oferind o combinație de teatru, divertisment, știri și spectacole, CBBC ( Children's BBC ) este un canal interesant pentru copiii de 6 - 12 ani. CBBC difuzeaza 12 ore pe zi de programe "convingătoare" pentru copii, care îi ajuta pe cei mici să îmbrățișeze lumea din jurul lor, încurajând gândirea independentă.

Programele introduc pe copii in lumea animalelor sălbatice, in arta, sport, muzică și o mulțime de activități care îi ajuta să-si dezvolte mai mult interesele și relațiile amicale.


Un comentariu despre subiectul „BBC Three / Children's BBC”:
Anonim

http://www.filmon.com/tv/channel/export?channel_id=113

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile