sâmbătă, 17 august 2013

BBC Two

BBC Two se mândrește cu un amestec bogat de divertisment, programe inovatoare și provocatoare, documentare, de artă, de afaceri, comedie, dramă și istorie, prezentand subiecte din viața reala într-un mod foarte original.

BBC Two este al doilea canal de televiziune operat de British Broadcasting Corporation (BBC) în Marea Britanie, Insula Man și Insulele Anglo-Normande.

Acesta acoperă o gamă largă de subiecte, dar tinde spre mai multe programe destina publiculi intelectual si nu programe populare precum cele ale BBC One.


Ca și alte canale de televiziune și de radio ale BBC, acesta este finanțat de taxa radio-tv și este, prin urmare fără publicitate in cadrul emisiunilor.

BBC este o rețea de servicii publice relativ bine finantate, atingand deseori o audiență mult mai mare decât multe alte televiziuni publice din întreaga lume.

Inițial denumit BBC 2, a fost al treilea post de televiziune britanic (fiind lansat incepand cu 20 aprilie 1964), iar de la 1 iulie 1967 canalul a fost prima televiziune din Europa care a difuzat în mod regulat in culori.

O versiune de înaltă definiție HD a canalului a fost lansată pe 26 martie 2013.


Un comentariu despre subiectul „BBC Two”:
Anonim

http://www.filmon.com/tv/channel/export?channel_id=25

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile