miercuri, 4 septembrie 2013

Ce salariu au angajaţii de la call-center RCS-RDS?

Frunzărind paginile internetului, am gasit astăzi o ştire care mi s-a parut relativ intresantă.

Gândul.info dezvăluie cât castigă unii angajati RCS-RDS, mai exact operatorii call center.

Operatorii call center = salariu net de 2100 lei. Operatorii nu primesc tichete de masă, dar li se daruiesc prime de Sarbatorile de Iarna de 800 - 1000 lei. Operatorii de call Cebter au in fiecare luna un program de lucru dupa cum urmează: 2 saptamani lucreaza 35 de ore, iar celelalte 2 saptamani lucreaza 42 de ore

Cordonatorii operatorilor de call-center = salariu de aproximativ 2500 lei lunar

Operatorii de la suport tehnic telefonie mobilă = 2100 - 3000 lei lunar, iar de Sărbatorile de Iarna primesc prime de 1100 lei.

Dacă sunt reale cifrele precizate, nu ne pot confirma decat angajatii in cauză.

Asadar, aceste salarii sunt reale? Sau sunt mai mici ( ori mai mari ) ? :)


16 comentarii despre subiectul „Ce salariu au angajaţii de la call-center RCS-RDS?”:
nicu

Astia au salariu de trei ori mai mare ca al meu care ma spetesc muncind. Deh, daca nu am fost buna de gură.

Anonim

Dau astia din gura si iau gramada de bani. Bai deci vreau si eu. Gata, stiu ce vreau sa ma fac cand voi fi mare

Anonim

mda.cum pot ajunge si eu acolo ?? Trebuie pile ?

Anonim

tre sa aiminte sa sti sa rezolvi problemele in cauza
si te angazeaza iar salaru ai sa vezii :)

Anonim

Cataline numai comenta :))

Ramona Constantin

Din surse sigure, acela este salariul pt un agent call center RDS. Nu trebuie sa fii bun de gura, nu trebuie pile, etc ce ati mai spus voi, trebuie rabdare de FIER. Nu cred ca siti cum e sa lucrezi cu oamenii, sa ai o atitudine pozitiva si sa fii calm cand 90% din clienti tipa la tine. Lucrez intr-un call center, imi place ceea ce fac, dar nu e totul roz cum credeti voi. Si referitor la faptul ca ne platesc clientii..e total gresit. Clientii platesc serviciile lor pentru care au semnat contract, pe angajati ii plateste firma.

detrax

Si daca nu mai platesc clientii serviciile lor, cu ce va mai plateste firma ? :) Oricum, felicitari pentru sinceritate.

Anonim

Ramona, dar ce au clienții de "țipă la tine" ?! Din moment ce sunt multumiți de servicii, nu ar trebui să țipe, nu ? Cred că nu prea sunt educati... :-)

Anonim

Uite angajati-va ! :)

Cel mai dorit job din cadrul companiei RCS-RDS, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de comunicaţii, este la ora actuală cel de operator call center.

Peste 3.400 de persoane au aplicat în ultimele săptămâni pentru un astfel de loc de muncă, în ciuda faptului că pentru a fi recrutate trebuie să cunoască foarte bine trei limbi străine, mai exact italiana, spaniola şi engleza, potrivit anui anunţ de angajare postat pe portalul Best Jobs.

Spre comparaţie, postul de trainer pentru limba spaniolă este dorit de 249 de persoane, iar pentru cele de web developer şi de inginer QoS au aplicat doar 80.

Recrutările se fac pentru birourile companiei din Bucureşti, Braşov şi Cluj Napoca, iar viitorii angajaţi se vor ocupa, printre altele, cu preluarea apelurilor clienţilor RCS-RDS şi cu acordatea suportului necesar pentru rezolvarea problemelor acestora.

Cât câştigă un operator call center RCS-RDS

O persoană care lucrează ca operator call center pentru RCS-RDS câştigă lunar un salariu net de 2.100 de lei, potrivit unor surse din piaţă, citate de gândul.

În cazul în care angajaţii se ocupă de clienţii business ai companiei, câştigul lor poate să crească până la 2.300 de lei pe lună.

Operatorii primesc, pe lângă salariu, doar prime de Crăciun care pot varia între 800 de lei şi 1.000 de lei.

Profilul candidatului ideal: cunoaşte trei limbi străine şi este "rezistent în situaţii dificile"

Pentru ocuparea posturilor vacante de operator call center, reprezentanţii furnizorului de servicii de comunicaţii caută persoane care să cunoască foarte bine trei limbi străine, respectiv italiana, spaniola şi engleza, care să aibă abilităţi de comunicare şi de prezentare foarte bune şi o atitudine proactivă, după cum se explică în anunţul de angajare.

Viitorii angajaţi trebuie să ştie, de asemenea, să utilizeze calculatoarele şi să dea dovadă de "rezistenţă în situaţii dificile".

Românii care vor să lucreze pentru RCS-RDS pot aplica în această perioadă şi pentru posturile de:

- inginer 3G radio planning (Bucureşti)

- inginer QoS şi optimizare parametrii (Bucureşti)

- trainer limba spaniolă (Bucureşti)

- web developer (Bucureşti)

- reporter (Buzău, Miercurea Ciuc, Piteşti )

- field operations engineer 3G (Craiova, Tîrgu Mureş )

Anul trecut, pentru RCS-RDS lucrau 8.845 angajaţi, potrivit datelor Ministerului Finanţelor Publice. Compania a înregistrat în aceeaşi perioadă o cifră de afaceri netă de aproximativ 2 miliarde de lei şi un profit net de 88,1 milioane de lei, spune Gandul.info.

Anonim

Va pot confirma ca acestea sunt salariile aproximativ, ca si angajat in call center bucuresti, dar si faptul ca nu totul se rezuma la pile pentru a prinde un loc de munca in cadrul companiei:) va multumim ca a-ti apelat rcs-rds si va dorim o seara buna!

Anonim

Aici găsiti lista cu posturi libere pentru a vă angaja la RCS-RDS:

http://www.rcs-rds.ro/cariere

Anonim

Va spun eu cum e , lucrez acolo. In primul rand este foarte stresant, nu poti intarzia un minut la lucru ca poti primi referat, trebuie sa vii cu jumatate de ora mai repede la birou ca sa poti sa te loghezi in toate aplicatiile. Sunt momente cand ai doar 15 secunde pauza intre apeluri si rareori ai mai mult. Ai o pauza de jumatate de ora in cele 8 ore cat esti logat.
Evaluari lunare si foarte multe proceduri care scot din sarite clientii care trebuie respectate si implict o sa te saturi si tu de ele.

Salarul este in provincie de 1800 net fara bonuri si cat zice in articol pentru cei din capitala. Ai 21 de zile de concediu de care poti beneficia doar 5 zile+weekend o data , restul zilelor trebuie luate separat tot cate o saptamana intr-o alta luna a anului.
Nu exista concediu fara plata decat pentru studentii care isi sustin licenta .

Anual cate 100-200 de operatori sunt angajati in fiecare Call Center din orasele mari ai tarii si tot cam atatia isi dau demisia deci trageti voi concluzia aici.

Dinu

Interesant, deci se pune accent pe calitate. E clar, asta presupune multă muncă intelectuală și implicit stresarea angajaților. Pare exact genul meu de muncă preferată. Momentan eu lucrez în construcții, chiar dacă am terminat două facultăți la stat, nu pe bani. Crezi că ai putea să îmi cedezi locul tău de muncă, eventual să facem schimb ? Eu câștig 1400 lei lunar. Hai că nu e greu, trebui doar să cari vreo cinzeci de saci de ciment pe zi, să încarci pietriș în roabă, să construiești ceva fizic, nu virtual. Ca și așa ești nemulțumit, mai faci și tu masă musculară...

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Ce sa manipulezi omule acolo?

Unknown
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile