miercuri, 18 iunie 2014

RCS & RDS dublează vitezele la Internet Digi Net Fiberlink 50 şi Digi Net Fiberlink 100 și reduce prețurile la Digi Net Fiberlink 500 și 1000

Începând din această lună, RCS - RDS dublează vitezele la serviciul de internet la abonamentele Digi Net Fiberlink 50 şi Digi Net Fiberlink 100 pentru clienţii rezidenţiali existenţi, gratuit, cu condiția resemnării contractelor pentru 12 luni, conform televiziunii Digi24, ce aparține tot de RCS-RDS.

În același timp, prețul serviciilor Digi Net Fiberlink 500 și 1000 va fi redus cu 4 lei, reducere de care vor beneficia şi abonații actuali, cu condiția resemnării contractelor pentru 12 luni.

Clienţii care au abonamente Digi Net Fiberlink 50 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 100 și vor beneficia de viteze de până la 100 Mbps, fără niciun cost suplimentar.

De asemenea, clienţii Digi Net Fiberlink 100 pot trece la abonamentele Digi Net Fiberlink 200 și vor beneficia de viteze de până la 200 Mbps, fără niciun cost suplimentar.

Clienții noi rezidențiali vor beneficia de noua ofertă de acces la Internet*, după cum urmează:

* oferta este disponibilă în aria de acoperire a serviciului Digi Net Fiberlink;

** serviciu de acces Internet mobil prin dispozitiv USB, stick USB inclus;

*** împreună cu serviciile de TV Digital şi telefonie fixă sau mobilă.

Pentru a beneficia de creşteri și pentru modificarile contractuale, clienţii existenți Digi Net Fiberlink pot să solicite trecerea la noile viteze de acces sau la noile prețuri prin apelarea Infoline 03XX. 400 414, unde XX reprezintă prefixul judeţului, iar pentru Bucureşti, 031 400 4414, accesând www.contulmeudigi.ro sau în orice punct de prezenţă RCS & RDS.

“Beneficiile oferite permanent clienţilor noştri, în cele mai bune condiții calitative și utilizând infrastructuri avansate de fibra optică, reprezintă o strategie cu care ne-am familiarizat deja clienţii. Aceştia au nevoie de servicii avantajoase şi stabile, iar noi nu facem altceva decât să venim în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor consumatorilor.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare, RCS & RDS.


30 de comentarii despre subiectul „RCS & RDS dublează vitezele la Internet Digi Net Fiberlink 50 şi Digi Net Fiberlink 100 și reduce prețurile la Digi Net Fiberlink 500 și 1000”:
Anonim

va avea mare succes la cei care au viteza de 50 Mbps mai ales ca toate routerele relativ noi si placile de retea duc de voie banda de 100 Mbps

Anonim

e bine ca fac treaba asta isi fidelizeaza si clientii si mai semneaza si pe un an de zile contractul.

Unknown

Nu inteleg ceva? Am router in chirie de 5 ron si fiberlink 500,daca am dispozitiv wi fi inclus inseamna ca nu voi mai plati chiria la router?

Anonim

Cred ca RCS se refera la stickul USB Wifi cand spune "dispozitiv wi-fi inclus".

Anonim

Ba nu, e vorba de ont care are wifi in el sau router cu wifi :-)

Anonim

Sursa stirii?? Pe site-ul lor nu e nimic nou!
http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink

nicu

Tu nu stii ca pe siteul RCS apar cu o saptamana intarziere ? :-))))

Anonim

Ştirea a fost publicată pe digi24.ro
.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Gadget/Stiri/RCS+RDS+dubleaza+vitezele+la+Internet+si+reduce+preturile+la+ser

Anonim

Pai asta scrie si in articol, dar ăla nu a vazut: "conform televiziunii Digi24, ce aparține tot de RCS-RDS.", si sub Digi24 e link catre stire, :-))))

Anonim

Dar cand vom avea viteze de net la DIGI de 10 mii si 100 mii??HA!HA!HA!

Anonim

Ca-i 100 sau 200, nu e nici o diferenta + ca trebuie sa schimbe cabluri si altele.
Mai bine mareau upload-ul in internet... restul e CAN-CAN.

Anonim

rds cel mai bun upload, nu mai scrie ti prostii.Inseamna ca cu stiti ce upload are Romtelecom...

Anonim

Intrebare daca se trece la FB 100 DIN FB 50 trebe schimbat ceva la locatia repectiva la partea cablaj ca uni sutin ca da ?

Anonim

Nu trebuie schimbat nimic de la 50 la 100, poate doar daca ai vreo antichitate de router care functioneaza doar cu maxim 50 Mbps. De la 200 in sus probabil trebuie alt router si eventual placi de rețea GB la PC.

Anonim

E o gluma. I-am sunat azi pt oferta iar operatorul habar nu avea. Mi-a sugerat sa-i mai sun spre sfarsitul lunii.

Anonim

Eu iti sugerez sa caști ochii mai bine si sa vezi ca nu e o glumă:

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Gadget/Stiri/RCS+RDS+dubleaza+vitezele+la+Internet+si+reduce+preturile+la+ser

"Începând din această lună, RCS - RDS dublează vitezele..."

Nu scrie ca de ieri sau de azi sau de maine, ci de luna asta.... luna asta are 30 zile... deci poate fi lansata oferta incepand de abia cu 30 iunie 2014.

Anonim

Eu consider o oferta LANSATA cand apare pe situl oficial. Oferta de 100MB la 29 lei e deja oferta OFICIALA ce apare pe situl RDS. Gluma e cum trateaza ei oamenii. Mare tamtam dar o dezorganizare totala.

Anonim

Află că digi24.ro este chiar site al RCS-RDS. Si ce e rău in a fi anuntati oamenii din timp ? Pana acum va plangeati ca RCS nu ofera informatii din timp, iar acum, cand le ofera, va plângeti ca vi le ofera prea devreme ? :-))))) Si repet, intelege ca scrie ca din ACEASTA LUNĂ; nu inteleg de ce eviti sa accepti acest lucru si ca nu scrie ca deja a fost lansata oferta. Recunoaste, nu mai ai rabdare, asa e ? :-))) Tare RCS asta, de te-a pus pe jar cu oferta ! :))

Anonim

A aparut si in contul Digicare al abonatului RCS-RDS stirea. Deci e reala informatia, nu e o gluma.

Anonim

A confirmat-o si directorul de dezvoltare RCS pentru Ziarul Financiar:

"Este o mişcare defensivă, în contextul în care în mai multe oraşe Romtelecom vine cu reţeaua în zonele acoperite până acum doar de RCS, iar orice operator care intră într-o zonă nouă vine şi cu promoţii, cu perioade de gratuitate. Operatorul care se apără trebuie să facă ceva, să reacţioneze“, a comentat pentru ZF un manager de pe piaţa locală de telecom.

Nikolai Beckers, CEO al grupului Cos­mote Romtelecom, declara recent într-un interviu pentru ZF că anul trecut acoperirea reţelei s-a extins la încă 180.000 de gospodării, iar această „acţiune“ va continua în 2014. „Anterior am avut o abordare mixtă în dezvoltarea infrastructurii, însă eu am decis că focalizarea trebuie să fie pe reţele de tip FTTX / GPON (gigabit passive optical networks), şi acesta este lucrul pe care îl facem“, a spus el.

Pe de altă parte, anul acesta, declara recent într-un interviu pentru ZF Robert Redeleanu, directorul de marketing al UPC, compania va investi pentru a digitaliza reţeaua în mai multe zone din ţară, pentru a le putea oferi clienţilor şi net. „Anul trecut am investit 30 de milioane de euro, iar anul acesta vom investi peste 30 de milioane de euro în România. Vom actualiza infra­structura pentru câteva zeci de mii de case, în zonele unde nu putem oferi momentan servicii de internet, unde avem doar reţea analogică. La finele anului 95% din baza de clienţi vor putea avea acces la orice fel de servicii digitale UPC, de la cătunele mici până la oraşele mari“, afirma Redeleanu.



Semnând pentru prelungirea cu un an a contractului pentru net fix, clientului îi va fi mai greu dacă nu imposibil să renunţe şi la restul serviciilor, cum ar fi cel de cablu TV, de exe mplu - sună una dintre explicaţiile vehiculate pe piaţă pentru mutarea RCS& RDS.Mişcarea - „defensivă“ în opinia sursei citate - are loc într-un context mai larg, în care şi UPC - al doilea jucător de pe piaţa de cablu - a accelerat creşterea pe net fix şi a semnat, în premieră, şi un acord pentru a difuza în următorii cinci ani meciurile din Liga I de fotbal din România, care anterior erau difuzate în principal de RCS&RDS şi într-o mai mică măsură de Romtelecom.

Momentan, doar UPC a anunţat că a semnat un contract neexclusiv pentru difuzarea meciurilor în următorii cinci ani. Romtelecom se află probabil în negocieri pentru un acord, în timp ce RCS&RDS a reclamat modul de vânzare a drepturilor TV la Consiliul Concurenţei.

„Este în mod clar o mişcare defensivă“, spune o altă persoană din industrie. „Pare o reacţie defensivă de retenţie, probabil în lipsa drepturilor pentru campionatul intern de fotbal“, afirmă un alt manager din industrie.

Propunerea făcută de RCS& RDS clienţilor - viteze mai mari la acelaşi preţ plus tarife mai mici cu un euro pe lună pentru utilizatorii celor mai scumpe două abonamente - a generat discuţii şi în contextul în care industria de comunicaţii tocmai acuză lovitura dură dată de Guvern prin introducerea peste noapte a aşa-numitei taxe „pe stâlp“, ameninţând că va fi nevoită să taie din investiţii sau să ajusteze tarifele. RCS&RDS, unul dintre cei mai mari proprietari de infrastructură fixă de comuni­caţii din România după Romtelecom, nu numai că nu a comentat până acum în public introducerea taxei, ci, în plus, ia şi decizia de a reduce tarifele la unele abonamente şi de a mări vitezele fără a le cere bani în plus clienţilor.

Pe de altă parte însă Valentin Popoviciu - directorul de dezvoltare al RCS&RDS, a respins comentariile de pe piaţă privind strategia companiei pe piaţa de net fix, susţinând, de asemenea, că acestea nu au nicio legătură cu drepturile de televizare ale meciurilor, care reprezintă o discuţie diferită.

"Nu, nu, nu, nu este o mişcare defensivă", a punctat Popoviciu.

Anonim

RCS&RDS a lansat miercuri o campanie prin clienţii care au abonamente la net fix cu viteze de descărcare a datelor de 50 şi 100 Mbps şi semnează prelungirea cu un an de zile a contractelor vor primi acces la abonamente cu viteze duble, de 100, respectiv 200 Mbps, la aceleaşi tarife (de 29 şi 39 de lei pe lună). Pe de altă parte, RCS&RDS a luat şi decizia de a reduce cu 4 lei pe lună tarifele pentru abonamentele sale premium la net fix, cu viteze de 500 Mbps şi 1 Gbps.

Această reducere nu are legătură cu Liga 1 de fotbal sau cu taxa pe stâlp, este doar o decizie a companiei de a face aceste servicii mai accesibile, a spus Popoviciu.

"Reducerea tarifelor nu are legătură cu Liga 1, cu taxa pe stâlp ci doar cu accesibilitatea serviciului. Practic, aceste servicii aveau un preţ iar noi considerăm acum că este momentul să îl scădem pentru a îl face mai atractiv şi mai accesibil pentru utilizatori. Până la urmă, spre deosebire de alţi competitori, noi considerăm că este un serviciu care va fi căutat pentru că în timp oamenii vor avea nevoie de benzi mai mari de internet", a spus reprezentantul RCS&RDS.

"Practic acesta este sensul ofertei noastre, pentru că ceea ce am făcut acum este să mărim benzile de acces pentru cel mai mic pachet Fiberlink. Vrem să creştem accesibilitatea şi gradul de utilizare pentru serviciile de internet".

Cum arată structura bazei de clienţi de internet fix a RCS&RDS? "Aproximativ 60% din clienţii RCS&RDS sunt abonaţi la pachetul de servicii de internet fix cu viteze de descărcare a datelor de până la 50 Mbps, iar 40% la cel cu viteze de până la 100 Mbps", a răspuns Popoviciu. Bun, dar clienţii care au cele două abonamente "premium"?

Nu vrem să spunem acum câţi sunt, spune directorul de dezvoltare al companiei de cablu. "Clienţii care au abonamente de 500 Mbps şi 1 Gbps reprezintă şi ei un procent anume din baza de clienţi, nu dorim să spunem acum despre cât este vorba. Dar marea majoritate a clienţilor în momentul de faţă a contractat abonamentele cu viteze de 50 şi 100 Mbps."

Anonim

În ceea ce priveşte propunerea făcută clienţilor de a migra gratuit la viteze mai mari dar cu condiţia prelungirii contractelor cu un an de zile, Valentin Popoviciu arată că această metodă a fost aleasă pentru că operaţiunea impune o serie de modificări tehnice, care necesită timp. "De aici apare şi chestiunea cu prelungirea pentru că noi vrem să îi migrăm gradual pe clienţii care au abonamente Fiberlink 100 la planul tarifar Fiberlink 200. Nouă ne-ar place să facem automat acest lucru dar nu avem cum pentru că trecerea la viteze mai mari de 100 Mbps presupune schimbarea interfeţei în cea specifică vitezelor gigabit, de la fast ethernet la gigabit. Iar pentru a face acest lucru: 1 - clientul trebuie să aibă un computer sau un router cu interfaţă gigabit, şi 2 - şi de partea noastră noi trebuie să instalăm conexiunea gigabit ca să îi putem oferi viteza de 200 Mbps. La clienţii care trec de la 50 la 100 Mbps interfaţa nu se schimbă, dar sunt şi în acest caz nişte modificări logistice pentru un număr foarte mare de clienţi, care nu pot fi făcute nici ele peste noapte."

Având peste 600.000 de clienţi care au abonamente Fiberlink 100, care nu pot trece la următorul abonament decât după ce sunt vizitaţi de o echipă tehnică a companiei, RCS&RDS a ales o metodă de migrare care să nu o pună în situaţia de a se trezi cu toţi clienţii "la uşă" în acelaşi timp, spune Popoviciu. "Niciun operator din lumea asta nu poate face lucrul acesta nici peste noapte, nici într-o lună sau două de zile. Trebuie să facem gradual acest lucru, şi de aceea preferăm să resemnăm contractele, în special din motivul acesta. Vom avea o trecere graduală la 200 Mbps şi putem să îi şi servim pe clienţi, altfel ar fi venit toţi odată şi ar fi spus: vrem de mâine. Noi am fi spus atunci: da, putem, dar pe rând, pentru că nu avem acum sute de mii de echipe pe care să le trimitem la toţi. Am vrea dar nu este posibil, de acest lucru este legată mai mult chestiunea contractuală. Vrem să oferim acest serviciu tuturor clienţilor noştri dar trebuie să o facem treptat şi atunci aveam nevoie de o modalitate transparentă de a o face".

Evitând să "deseneze" tabloul complet de pe piaţă totuşi - e posibil ca în unele localităţi un client RCS&RDS cu viteză de 50 Mpbs să poată fi "migrat" la viteze mai mari imediat dacă se mută la un rival ca UPC sau Romtelecom şi atunci prelungirea de contract blochează această posibilitate, Popoviciu aduce aminte că, într-adevăr, compania pe care o reprezintă este prima de pe piaţă care a investit masiv în infrastructură. "Noi am făcut deja investiţiile în reţea de câţiva ani, suntem primii care am făcut acest pas. Nu am făcut schimbarea de interfaţă în casă la client, dar o vom face acum, de aceea am anunţat schimbarea. Vrem să fim printre primii care oferim aceste viteze, de aceea facem lucrul acesta. Vrem să fim primii care ajungem la clienţi cu viteze cât mai mari. Era o etapă care oricum urma, dar ţinea doar de moment, de un moment în care să fim noi pregătiţi. Extindem gama de servicii cu acest pas, venim şi cu conexiunea Wi-Fi, şi cu soluţia de stocare online, sunt servicii care se vor dovedi importante pentru utilizatori. Este o evoluţie de fapt şi pentru noi şi pentru clienţi, pentru ca ei să beneficieze de investiţiile pe care le-am făcut până acum, şi de vitezele pe care le putem oferi prin reţea".

Anonim

RDS RCS va veni cu fibra optica si la abonamente mai mici de ex 200 mb find nevoie de placa de retea gigabait si la 100 mb ce schimbari necesita ?

banica

Orice abonament peste 100 MB ( de exemplu 200 MB, 500 MB, 1 GB etc ) , la orice operator, necesita la PC placi de retea de 1 GB. De asemenea, daca folosesti router, e necesara si schimbarea acestuia cu unul care suporta practic ( atentie, practic, in realitate, nu teoretic ) transferuri mai mari, recomandabil tot de 1GB. Fara aceste schimbari, indiferent de viteza de internet la care esti abonat, vei avea viteza de maxim 100 MB pe secunda sau chiar mai putin. Si asta nu e vina opperatorului, ci a abonatului, ca nu dispune de dispozitive compatibile ( e exact cum ai acuza operatorul de tv cablu ca nu receptionezi canale la rezolutie HD, desi el ti le ofera, din cauza ca ai televizor SD cu tub catodic si nu detii un televizor HD ).

Anonim

Refeream la schimbari din partea rds rcs nu numai din partea clientului ?

banica

Daca are fibra optica si ONT pana in zona ta foarte apropiata, nu trebuie nici o modificare. Daca nu are, trebuie sa upgradeze reteaua. Deci nu vei beneficia de respectiva oferta pana cand upgradeaza reteaua. Si iti garantez ca nu își upgradeaza reteaua (sunt necesare investitii poate de zeci, sute de milioane de lei vechi sau chiar miliarde, in functie de situatie) doar pentru tine. Asa ca roaga-te sa ai deja fibra optica trasa pana la tine, altfel nu vei putea beneficia de internet in banda larga de peste 100 MB, fiindca nu iti vor accepta marirea de banda peste 100 MB si deci nici prelungirea contractului pe baza acestei oferte.

Anonim

Dar cel mai mare inrebare este urmatorul cand se pot contracta noile viteze ca momentan zic cei de la rds ca oferta inca nu este activa .

Anonim

Nu stiu de ce din 5 in 5 comentarii trebuie sa repete cineva aceeasi intrebare si eu sa altul sa dam acelasi raspuns...

"Începând din această lună", deci probabil cel mai tarziu pe 30 iunie 2014. Nu scrie că odata cu inceputul lunii, ci incepand din aceasta luna. E greu de sesizat aceasta diferenta ?

Anonim

Mai oameni buni, in secolo 21 eu ma zbat cu viteze de 7 Mbps, la un Pret de 39 euro Pe luna, este incredibil c'è viteze aveti acasa , va invidiez la maximum.

Anonim

E tare grea limba romana fratiilor........scrieti in limba araba poate atunci chiar intelege..ha ha ha. ih romanie tara de ..............ce vreti voi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore. Dacă ai întrebări ce nu au legătură cu acest subiect, te invităm să le adresezi în Grupul Oficial HD Satelit.

Top 10 articole în ultimele 7 zile