Grupul Orange a anunțat astăzi printr-un comunicat pentru presă rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2021, disponibile la 31 martie. În intervalul ianuarie - martie, Orange România a realizat o cifră de afaceri în valoare de 264 milioane de euro, în creștere cu 2,5% față de aceeași perioadă a anului anterior. Evoluția este determinată în continuare de o creștere a vânzărilor de echipamente, înregistrată în contextul mutării în mediul digital a multor activități economice.
La 31 Martie 2021, Orange România oferea servicii mobile, fixe și TV pentru 10.640.000 de clienți (număr total de abonați fără PABX), în creștere cu 1,8% comparativ cu finalul T1 2020. Serviciile fixe în bandă largă aveau 418.000 de clienți, în creștere cu 14% față de aceeași perioadă din 2020.
Rețea
Nevoia ridicată de conectivitate a fost extrem de prezentă în rândul clienților Orange și în primul trimestru al anului în curs, ceea ce a dus la o creștere de 30% a consumului de date mobile în T1 2021, comparativ cu T1 2020. Pe parcursul T1 2021, 56.000 de locuitori din 143 de noi localități din mediul rural au primit acces la conectivitate 4G, în timp ce 447 de noi localități din mediul urban și rural s-au bucurat de avantajele rețelei 4G+.
Servicii B2B
Pe segmentul B2B, în primul trimestru al anului 2021 a fost înregistrată o creștere puternică de peste 20% în zona de ITC, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Cererea de servicii din partea companiilor mici și mijlocii a avut o evoluție semnificativă la anumite categorii din aria ITC. Deoarece clienții business au devenit mai conștienți de riscurile ce apar când angajații au acces la distanță la resursele și infrastructurile IT ale companiilor, s-a acordat o atenție sporită soluțiilor de securitate cibernetică, acestea fiind în creștere accelerată față de primul trimestru al anului trecut.
Servicii financiare mobile
În luna ianuarie a acestui an, Orange Money a lansat, în premieră în România, cardul de credit cu avantaje exclusive pentru plățile la Orange, pachete de beneficii la alegerea clienților și bani înapoi instant în cont la plata cumpărăturilor. Ca urmare a dezvoltărilor aduse serviciului Orange Money, s-a înregistrat o creștere de 40% a bazei totale de clienți în T1 2021 comparativ cu T1 2020, aceasta depășind 274.000 de clienți la 31 martie 2021.
Totodată, datorită numărului din ce în ce mai mare de clienți care folosesc Orange Money pentru plăți prin eWallet și Debit Carduri, s-a înregistrat și o creștere semnificativă a numărului de tranzacții de pe dispozitive mobile.
Servicii digitale
Consumatorii au optat în continuare pentru servicii și achiziții online, în perioada ianuarie – martie 2021 fiind înregistrat un număr mai mult decât dublu al comenzilor în eShop, comparativ cu T1 2020. Totodată, nivelul de utilizare a serviciului MyOrange a înregistrat o creștere considerabilă față de T1 2020, ca număr de tranzacții procesate digital.
YOXO, primul abonament mobil complet digital din România, fără perioadă contractuală, continuă să câștige teren, cu o creștere constantă și în T1 2021 a numărului de utilizatori activi. În plus, de la începutul acestui an, YOXO a lansat o serie de parteneriate de succes cu cele mai populare branduri prezente în mediul digital, pentru a oferi beneficii dedicate clienților YOXO, ceea ce face ca serviciul să fie și mai atractiv pentru consumatori.
“Am început un nou an cu multă energie și motivație, ingrediente atât de necesare acestei perioade prin care trecem. S-au dovedit a fi elemente-cheie pentru noi și ne-au ajutat în primul trimestru al anului 2021 să înregistrăm în continuare rezultate în creștere, în linie cu trendul ascendent din ultima parte a anului trecut. Conectivitatea a rămas același pilon solid cu rol extrem de important în economia națională, lucru văzut și în creșterea serviciilor în zona B2B sau în consumul de date mobile. Ne bucură, totodată, faptul că zona de digital este într-o continuă creștere și că facilitățile pe care le oferă sunt din ce în ce mai ușor integrate în viața consumatorilor interesați de astfel de servicii. În acest context, deși parcurgem o perioadă încă plină de incertitudini, rămânem în continuare dedicați oferirii unor servicii moderne și inovatoare, de cea mai bună calitate, adaptate nevoilor și dorințelor unei palete largi de consumatori”, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.
Pe Satelit Dth când vor introduce canale noi în format HD că lasă mult de dorit grila de canale.
Dacă și grila de canale în HD a Orange DTH lasă de dorit, ce sa mai zicem de celelalte DTH uri autohtone. Pai Orange are HD cat toate celelalte la un loc.
Dacă și grila de canale în HD a Orange DTH lasă de dorit, ce sa mai zicem de celelalte DTH uri autohtone. Pai Orange are HD cat toate celelalte la un loc.
Unknown tu nu-ți dorești canale noi în grila Dth Orange .Bine că se ține canale care nu sunt de importanță gen TVR INTERNAȚIONAL și ANTENA INTERNAȚIONAL HD.Ție ți se pare celo două canale de importantă mie nu mi se par.Eu îmi doresc canale mai multe în format HD că de aia am pachetul mare .
Anonim, pentru 15 euro pe care îl plătești o singura data la instalare poți solicita de la Orange, chit extra-canale, care îți oferă acces la peste 150 de canale printre care foarte multe HD și chiar și 4K. Enjoy
Anonim kitul extra canale nul mai au
Trimiteți un comentariu
☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.