Înainte de reînceperea școlii, DIGI vine în ajutorul celor care se întorc la cursuri - elevi, studenți, învățători, profesori - și le propune o ofertă special creată pentru sezonul Back to School, anunta compania printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog Romania. Începând cu 30 august, clienții existenți care în prezent au Fiberlink 300 sau Fiberlink 500 pot opta pentru abonamentul superior, Fiberlink 1000, și, timp de 9 luni, nu vor plăti nimic în plus.
Datorită campaniei, aceștia obțin cel mai bun internet de la DIGI, cu viteza maximă de 940 Mbps download și 450 Mbps upload, care le va aduce conexiune sigură, stabilă, rapidă, chiar și atunci când sunt conectate mai multe dispozitive simultan.
Timp de aproape două săptămâni, utilizatorii care aleg să facă upgrade internetului beneficiază pe întreaga perioadă a anului școlar de cea mai bună viteză de la Digi, la prețul ofertei deja contractate. Astfel, clienții care au Fiberlink 300 plătesc în lunile octombrie 2021 - iunie 2022 tot 30 de lei, iar clienții care au Fiberlink 500 achită în perioada respectivă 35 de lei, beneficiind de viteza serviciului Fiberlink 1000. După finalizarea celor nouă luni de promoție, utilizatorii vor plăti 40 lei/lună pentru Fiberlink 1000. Upgrade-ul aferent campaniei Back to School presupune prelungirea contractelor pe 24 de luni. Campania este destinată doar clienților existenți, care au deja contractat un serviciu de internet fix de la DIGI, și se derulează exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro.
"DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații cu cea mai extinsă și mai modernă rețea de fibră optică din țară, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuințe. Compania este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). De asemenea, potrivit aceleiași surse, DIGI ocupa prima poziție, după cota de piață deținută, și pe segmentul serviciilor de retransmisie a programelor de televiziune (61% market share) și pe cel al telefoniei fixe (39%). Compania-mamă a operatorului, DIGI Communications N.V., a anunțat că filiala din România înregistra, după primul semestru al anului 2021, 3,5 milioane servicii furnizate către abonații din această piață, în creștere cu 19% față de aceeași perioadă a anului anterior", se mai arat in comunicatul companiei.
Despre DIGI
DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2020.
În domeniul serviciilor mobile de voce și date, DIGI a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.
Oooo da aaa, or să se aboneze toți elevii și studenții din România. Sa fim serioși, oricine se poate abona, de fapt, la această promoție
Mai astept 3 luni și fac upgrade la digi1000 cu 20 lei un an de zile de black friday
Mai eficient ar fi fost modelul upgrade-ului anterior. De data aceasta, la aceeași bani, Fiberlink 300 se putea transforma în Fiberlink 500, iar Fiberlink 500 în Fiberlink 1000. Nu pentru câțiva lei în plus ar fi problema, ci că efectul ar fi nul în multe cazuri în care rețelele de acasă se bazează doar pe wireless cu capacități de viteze de câteva sute de MBPS. deci nu s-ar resimți decât dacă se acceptă întoarcerea la LAN pentru acel teoretic 1 GBPS. Unde mai pu că dacă ai montat ruterul pe perete la ușă, mai trebuie să vină o cutie agățată pe undeva acolo pentru convertirea fibrei optice. Adică mult deranj pentru mai nimic. Asta însă nu știrbește cu nimic meritele companiei Digi care sunt incontestabile pe piața românească și europeană, oferind performanță la prețuri accesibile.
Mai eficient ar fi fost modelul upgrade-ului anterior. De data aceasta, la aceeași bani, Fiberlink 300 se putea transforma în Fiberlink 500, iar Fiberlink 500 în Fiberlink 1000. Nu pentru câțiva lei în plus ar fi problema, ci că efectul ar fi nul în multe cazuri în care rețelele de acasă se bazează doar pe wireless cu capacități de viteze de câteva sute de MBPS. deci nu s-ar resimți decât dacă se acceptă întoarcerea la LAN pentru acel teoretic 1 GBPS. Unde mai pui că dacă ai montat ruterul pe perete la ușă, mai trebuie să vină o cutie agățată pe undeva acolo pentru convertirea fibrei optice. Adică mult deranj pentru mai nimic. Asta însă nu știrbește cu nimic meritele companiei Digi care sunt incontestabile pe piața românească și europeană, oferind performanță la prețuri accesibile.
Mai bine transformau 300 în 500 și 500 în 1000, mai ales că există un fericit precedent la Digi.
Trimiteți un comentariu
☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.