miercuri, 3 ianuarie 2024

Sezonul 10 al emisiunii "Poftiți pe la noi!", din 8 ianuarie la Antena 1 și pe AntenaPLAY

Nea Mărin revine la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Poftiți pe la noi!", care va debuta pe 8 ianuarie 2024, emisiunile urmând să fie transmise în fiecare săptămână, în zilele de luni, marți și miercuri, începând cu ora 20:30. În această nouă ediție, 24 de vedete vor participa la diverse activități sub îndrumarea lui Nea Mărin. Acesta va fi însoțit de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de Sonny Medini și Rikito Watanabe. Noul sezon va explora regiunea Dobrogea, o zonă apreciată de Nea Mărin, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Nea Mărin în sezonul 10 al emisiunii "Poftiți pe la noi!" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Nea Mărin a menționat că, în timpul șederii în zonă, a făcut o vizită și în Bulgaria, pentru a înțelege de ce românii sunt atrași de ofertele turistice ale vecinilor. A subliniat că experiențele trăite acolo au fost diverse, unele pozitive, altele negative, și este nerăbdător să le împărtășească telespectatorilor. Ca și în sezoanele anterioare, obiectivul a fost de a implica vedetele în activități diverse și de a organiza spectacole pentru comunitățile vizitate, cu scopul de a promova cultura locală și de a aduce bucurie locuitorilor.

Pe lângă aceste activități, Nea Mărin a vorbit despre provocările întâmpinate în noul sezon, menționând în special interacțiunea cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Nea Mărin a comparat experiența cu aceștia doi cu cea avută alături de Rikito Watanabe și Sonny Medini. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început să i se pară mai ascultători după ce Nea Marin i-a întâlnit pe Rikito Watanabe și Sonny Medini. Nea Mărin a mai spus că respectivele persoane i-au complicat viața, fără a oferi detalii specifice. A promis totuși că publicul va afla cauza, atunci când va viziona emisiunea.

În prima ediție a noului sezon al emisiunii, care va fi transmisă luni, marți și miercuri, începând cu ora 20:30, Nea Mărin îi va avea ca invitați pe Tania Popa, Cristian Iacob, Cătălin Moroșanu și Paula Chirilă. Aceștia vor călători în Dobrogea alături de gazdă. Telespectatorii vor putea urmări cum se vor adapta invitații la provocările întâmpinate în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!”, care va avea premiera pe 8 ianuarie, de la ora 20:30, pe Antena 1 și pe platforma AntenaPLAY.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul 10 al emisiunii "Poftiți pe la noi!", din 8 ianuarie la Antena 1 și pe AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile