vineri, 21 iunie 2024

Acces gratuit la 5G+ pentru clienții Orange și YOXO, pe durata verii

Pe parcursul acestei veri, Orange aduce tehnologia de ultimă generație mai aproape de clienții săi, atât cei rezidențiali, cât și de business. Toți clienții care dețin un telefon compatibil vor beneficia de acces gratuit la rețeaua 5G+ sau 5G până la finalul lunii august.

Logo Orange - fotografie realizata de HD Satelit România

Astfel, în intervalul 20 iunie - 31 august, abonații Orange și YOXO, indiferent de tipul de abonament sau pachet de servicii deținut, precum și utilizatorii PrePay, vor putea testa gratuit performanțele rețelei 5G+/5G.

În regiunile cu acoperire, utilizatorii Orange vor experimenta o conectivitate superioară, rețeaua 5G+ oferind performanțe de peste patru ori mai mari comparativ cu 4G+, atingând viteze de până la 1,5 Gbps față de 0,35 Gbps pentru 4G+. Recent, Piteștiul a fost adăugat pe lista orașelor cu acoperire 5G+/5G, rețeaua fiind disponibilă acum în 39 de orașe din România. Numărul orașelor cu acoperire 100% 5G a crescut constant, incluzând Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Oferte estivale Orange de la 3€/lună

Până pe 19 august 2024, cei care doresc să devină clienți Orange pot profita de ofertele de portare, care includ reduceri de 50% și prețuri începând de la 3€/lună. De exemplu, abonamentul Fun 6 oferă 20 GB de internet și minute și SMS naționale nelimitate, la un preț redus de la 6 la 3€/lună. Abonamentul Fun 11, redus de la 11 la 5,5€/lună, include internet 5G+ nelimitat, 5,96 GB în roaming SEE, minute și SMS nelimitate în România și în roaming SEE, și 300 de minute internaționale. Ofertele de portare sunt completate de reduceri la telefoanele 5G și prețuri speciale în cadrul programului Buy-Back 5G.

Clienții Orange Prepay care doresc să treacă la abonament pot beneficia, de asemenea, de o reducere de 50%. 

În cadrul campaniei "Hot Summer", sunt disponibile reduceri semnificative la telefoanele 5G, cum ar fi 300€ pentru HONOR Magic6 Pro, 100€ pentru OPPO Reno11 F și Samsung Galaxy S23 FE, și 50€ pentru iPhone 15.

Beneficii 5G+ pentru clienții YOXO

În această vară, toți clienții YOXO vor putea experimenta gratuit vitezele ultra-rapide de până la 1,5 Gbps ale rețelei 5G+ până pe 31 august. Abonații cu planuri de 9 sau 19 lei, care în mod normal au acces la 4G+, vor putea utiliza rețeaua 5G+, iar cei cu planuri de 39 lei, care deja beneficiază de 5G, vor primi un upgrade la 5G+ pe durata verii. Singurele condiții sunt să dețină un telefon compatibil, setat pentru utilizarea rețelei 5G, și să se afle în aria de acoperire a rețelei Orange 5G+/5G. Informații complete pot fi găsite pe yoxo.ro/5g/.

Până pe 28 iunie, clienții noi și cei care activează un număr nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei, vor primi un bonus de 100GB cadou. Acest bonus poate fi activat în decurs de patru luni de la primirea lui și utilizat în România timp de 30 de zile de la activare.


Niciun comentariu despre subiectul „Acces gratuit la 5G+ pentru clienții Orange și YOXO, pe durata verii”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile