luni, 17 iunie 2024

În luna iulie, la HISTORY Channel

În luna iulie, la HISTORY Channel explorăm misterele universului alături de actorul William Shatner, într-un sezon special al serialului documentar „Inexplicabil”, elucidăm misterele din spatele celor mai ciudate și controversate imagini, sunete și documente din istoria modernă a războiului în „ Cum explici asta? Mistere militare” și aprofundăm cele mai îndrăznețe evadări din închisoare în serialul „Evadări Spectaculoase” cu Billy Hayes.

"Cum explici asta? Mistere Militare" - Imagine remisă în comunicat de către History Channel pentru publicare pe HD Satelit România

"Cum explici asta? Mistere Militare" - Această serie va debuta joi, 25 iulie, la ora 22:00, cu veteranii de război Rudy Reyes și Ronnie Adkins la conducere. Ei vor investiga și analiza unele dintre cele mai stranii și controversate imagini, sunete și documente din istoria militară modernă, acoperind evenimente de la cele două războaie mondiale până la conflictele contemporane.

"Inexplicabil: Misterele Universului" - Premiera va avea loc miercuri, 3 iulie, de la ora 22:00. Emisiunea, prezentată de actorul William Shatner, explorează unele dintre cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale universului. Fiecare episod implică contribuții de la oameni de știință, istorici, astronauți și alți experți, care încearcă să ofere explicații despre fenomene aparent imposibile, abordând întrebări care au captivat omenirea de secole.

"Evadări Spectaculoase cu Billy Hayes" - Premiera acestei emisiuni este programată pentru luni, 15 iulie, de la ora 22:00. Billy Hayes, ale cărui experiențe de evadare dintr-o închisoare turcească au inspirat filmul „Expresul de la miezul nopții”, ne va ghida prin unele dintre cele mai mari evadări din închisori ale lumii. Emisiunea va include reconstituiri, interviuri cu supraviețuitori, martori, istorici și forț


Niciun comentariu despre subiectul „În luna iulie, la HISTORY Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile