luni, 3 iunie 2024

Meciurile de fotbal ale naționalei României cu Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (7 iunie), transmise de Prima Tv și respectiv Antena 1. Din 17 iunie, România joacă la Euro 2024!

Prima TV va transmite în direct meciul amical dintre România și Bulgaria, programat pentru data de 4 iunie, de la ora 21:30. Acesta este primul dintre cele două meciuri amicale pe care naționala României le va disputa înainte de participarea la Euro 2024, ambele pe stadionul Steaua din București. Cel de-al doilea meci, împotriva Liechtensteinului, va avea loc pe 7 iunie, pe același stadion, de la ora 21:00 și va fi transmis de Antena 1.

Meci de fotbal al naționalei României - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România

Aceste meciuri sunt esențiale pentru echipa antrenată de Edi Iordănescu în pregătirea pentru turneul final din Germania, unde România va debuta pe 17 iunie împotriva Ucrainei. Biletele pentru cele două partide amicale sunt disponibile online, iar copiii sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone.

Programul echipei naționale a României la Euro 2024 este stabilit, iar meciurile, care vor fi transmise de Pro Tv și Pro Arena, se vor desfășura după cum urmează:

România vs. Ucraina: Primul meci din grupă va avea loc pe 17 iunie, de la ora 16:00, pe Allianz Arena din München. Stadionul Allianz Arena, cunoscut și ca stadionul echipei Bayern Munchen, are o capacitate de aproximativ 75,000 de locuri și este renumit pentru fațada sa iluminată spectaculos.

Belgia vs. România: Al doilea meci al României va fi împotriva Belgiei, pe 22 iunie, de la ora 22:00, pe RheinEnergieStadion din Köln. Stadionul RheinEnergie are o capacitate de 50,000 de locuri și este stadionul echipei 1. FC Köln. Este cunoscut pentru atmosfera vibrantă creată de fani.

Slovacia vs. România: Ultimul meci din faza grupelor se va disputa pe 26 iunie, de la ora 19:00, pe Waldstadion (cunoscut și ca Deutsche Bank Park) din Frankfurt. Acest stadion, cu o capacitate de aproximativ 51,500 de locuri, este gazda echipei Eintracht Frankfurt și este bine cunoscut pentru facilitățile sale moderne și atmosfera intensă de la meciuri.

România se află în Grupa E la acest turneu final și va încerca să avanseze în fazele eliminatorii, unde se califică primele două echipe din fiecare grupă, precum și cele mai bune patru echipe clasate pe locul al treilea din toate cele șase grupe​ .


2 comentarii despre subiectul „Meciurile de fotbal ale naționalei României cu Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (7 iunie), transmise de Prima Tv și respectiv Antena 1. Din 17 iunie, România joacă la Euro 2024!”:
Anonim

Meciurile din grupe ce televiziune le va transmite ?

Anonim

Pro Tv și Pro Arena.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile