vineri, 21 iunie 2024

Orange: Oferte speciale și implicare majoră în Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024

Orange a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania oferte mobile dedicate atât pentru turiști, precum și pentru sportivi și echipele lor, facilitând conectivitatea în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024. De asemenea, Orange a anunțat că 5G Private SA va fi utilizată de posturile de televiziune în mai multe locații importante ale evenimentului.

Logo Orange - Fotografie realizata de HD Satelit România

În calitate de operator exclusiv al Jocurilor de la Paris 2024, Orange va asigura conexiuni în peste 120 de locații și va gestiona simultan echivalentul a 32 de campionate mondiale, de la stadioane renumite precum Stade de Marseille și Stade de France, până la zone importante ca Invalides, aeroporturi, gări, centre de antrenament și locații celebre sau inedite, cum ar fi Marina de Marsilia. În premieră în istoria Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Comitetul de Organizare Paris 2024 a atribuit companiei Orange cel mai mare spectru disponibil unui operator.

Cu peste 1000 de tehnicieni implicați și 28 de evenimente de testare desfășurate între 2023 și 2024, Orange este pregătit pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice. Pentru evenimentul din 2024, Orange va utiliza rețeaua 5G Private Stand Alone pentru a conecta mai multe locații majore.

Orange va echipa gratuit cei 15.000 de sportivi olimpici și paralimpici cu oferta Orange Holiday eSIM1 100GB 5G, în colaborare cu Samsung, care include 100 GB de date în Franța și din zona Europei, apeluri și mesaje text nelimitate în Franța și din zona Europei către Europa, 2 ore de apeluri și 1000 de mesaje text din Europa către restul lumii, cu credit valabil timp de 28 de zile și linie activă timp de 6 luni.

Pentru vizitatorii fără roaming în Europa, va fi disponibilă o gamă completă de oferte preplătite, de la 4,99 € la 49,99 €. În plus, oferta Orange Holiday Europe Max crește de la 50GB la 100GB fără a modifica prețul.

Gamă de oferte - Imagine remisă în comunicat de către Orange pentru publicare pe HD Satelit

Orange își extinde punctele de vânzare pentru cartele SIM și eSIM Orange Holiday. Pe lângă magazinele Orange, peste 70 de noi puncte de vânzare vor furniza aceste oferte, inclusiv chioșcuri din Paris.

În perioada 3 iunie - 8 septembrie, Orange va deschide rețeaua sa 5G fără costuri suplimentare pentru clienții existenți și pentru utilizatorii de business cu pachete 4G și telefoane compatibile. De asemenea, până la 21 august, L'Equipe Numérique va fi oferit gratuit timp de 2 luni tuturor clienților Orange, fără angajament, apoi 9,99 €/lună.

Rețeaua privată 5G SA va fi implementată în locații majore precum Stade de France, Arena Bercy și Paris La Défense Arena, precum și de-a lungul celor 6 km ai Senei pentru ceremonia de deschidere și la Marina de Marsilia, oferind soluții personalizate de management pentru posturile de televiziune, cu viteze mari de încărcare, latență ultra-scăzută și securitate sporită.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange: Oferte speciale și implicare majoră în Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile