vineri, 21 iunie 2024

Seara filmelor lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe 16 iulie la Warner TV

Pe 16 iulie, Warner TV propune seara dedicată lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe parcursul căreia vor fi difuzate trei din cele mai faimoase filme ale acestor actori. Astfel, de la ora 18:25, telespectatorii vor putea viziona pe Warner TV comedia romantică "Plan de rezervă" ("The Back Up Plan" – 2010), filmul biografic "Selena" – 1997 și thriller-ul "Argo" – 2012.

Filmul Argo - Imagine remisa în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

"Plan de rezervă," regizat de Alan Poul, este o comedie romantică cu Jennifer Lopez și Alex O’Loughlin. Lopez portretizează o femeie care decide să devină mamă singură printr-o fertilizare in vitro, fără un partener constant. Cu toate acestea, în aceeași zi în care are loc procedura, personajul central al filmului se îndrăgostește neașteptat. Filmul a avut un succes considerabil în box office, câștigând 77.5 milioane dolari, și a fost bine primit de către critici pentru distribuția sa.

În drama biografică muzicală "Selena," Jennifer Lopez joacă în rolul lui Selena Quintanilla-Pérez, respectiv o faimoasă cântăreață texană. Scris și regizat de Gregory Nava, filmul prezintă viața și ascensiunea lui Selena în industria muzicală. Filmul îi prezintă pe Edward James Olmos, Jon Seda, Constance Marie, Jacob Vargas, Lupe Ontiveros și Jackie Guerra, ca și invitați.

Câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film, "Argo," regizat de Ben Affleck, îl are pe acesta în rolul principal și ca producător. Scenariul despre o operațiune secretă organizată pentru a salva șase cetățeni americani la Teheran, în timpul crizei ostaticilor americani din Iran între 1979 și 1981, a câștigat, de asemenea, un premiu Oscar. Distribuția include pe Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman și Victor Garber.


Niciun comentariu despre subiectul „Seara filmelor lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe 16 iulie la Warner TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile