sâmbătă, 22 iunie 2024

Televiziunea Ambience TV HD, gratuită prin satelit

Televiziunea Ambience TV, operată de Avant Garde International Media LLC din SUA, a început sa fie transmisa necriptat (gratis, la liber, FTA) în rezoluție HD, prin intermediul satelitului Bulgaria Sat de la poziția orbitală 1,9 grade Est. Frecvența de receptie este 12073 Mhz, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK. Semnalul este suficient în România pentru recepția cu antene de dimensiuni obișnuite.

Recepție gratuită în România cu antena de 90 cm și receptor 4K - Imagine capturată de HD Satelit

Este însă necesar un echipament de recepție compatibil cu codec-ul video HEVC (de exemplu, un receptor Ultra HD sau un televizor 4K cu tuner DVB-S2).

Codec-ul video utilizat este HEVC - Imagine capturată de HD Satelit

Ce programe difuzează AMBIENCE TV?

Într-o lume agitată și urbanizată, mulți oameni nu prea mai au contact cu natura. Fie că locuiesc în orașe sau au programe de muncă aglomerate, oportunitățile lor de a se conecta cu natura sunt limitate. Astfel, AMBIENCE TV este un proiect care aduce imagini din natură în casele oamenilor, încercând să aibă un efect mental terapeutic și să îmbunătățească starea generală de bine a telespectatorilor.

Acest canal diferă de altele similare prin faptul că toate materialele video și audio sunt producție proprie a echipei televiziunii, fără muzică pe fundal, doar cu sunetele naturale ale mediului înconjurător. Sunt difuzate peste 4000 de videoclipuri, rulate aleatoriu (o parte din acestea pot fi găsite si pe pagina de Youtube a televiziunii, dând click AICI).


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea Ambience TV HD, gratuită prin satelit”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile