marți, 4 iunie 2024

Vânătorii de Comori România - Episodul 4, în premieră la HISTORY Channel

Actorul Augustin Viziru se alătură emisiunii Vânătorii de Comori: România în această marți, 4 iunie, la ora 21:00, pe HISTORY Channel, pentru o ediție plină de surprize, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Consola retro de jocuri Nintendo în episodul 4 din "Vânătorii de Comori România" - Imagine remisă în comunicat de către History Channel pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit Romania 

Viziru, cunoscut publicului pentru rolurile sale memorabile și talentul la biliard, va pune la încercare iscusința dealerilor de obiecte vintage în căutarea pieselor perfecte pentru camera sa de hobby. Deși adesea îl vedem în postura de "băiat rău", Augustin dezvăluie o latură mai blândă în viața privată, dedicată familiei sale.

Actorul Augustin Viziru în episodul 4 din "Vânătorii de Comori România" - Imagine remisă în comunicat de către History Channel pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit Romania

Pe parcursul a 48 de ore, Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu vor străbate piețe de vechituri, vor scormoni prin colecții personale și vor invita vânzători în magazinul lor, cu speranța de a găsi obiecte unice și valoroase care să satisfacă exigențele lui Augustin Viziru.

Filmul "Buzduganul cu trei peceți", episodul 4 din "Vânătorii de Comori România" - Imagine remisă în comunicat de către History Channel pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit Romania

De la filme vechi și chiar obiecte care au zburat în spațiul cosmic aduse de cosmonautul român Dumitru Prunariu, aventura promite descoperiri spectaculoase și negocieri palpitante. Va reuși oare echipa să satisfacă gusturile rafinate ale clientului?

Vânătorii de Comori: România continuă tradiția producțiilor locale de succes ale HISTORY Channel, după "Misterul Aurului Dacic" și "Marcel Iureș Enigmele României". Nu ratați o ediție plină de suspans și obiecte de colecție, marți, 4 iunie, de la ora 21:00, pe HISTORY Channel!


Niciun comentariu despre subiectul „Vânătorii de Comori România - Episodul 4, în premieră la HISTORY Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile