luni, 17 iunie 2024

„Vânătorii de comori: România”, final de sezon la HISTORY Channel

Serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România” a ajuns la final. Ultimul episod va fi transmis marți, 18 iunie, de la ora 21:00, la HISTORY Channel.

„Vânătorii de comori: România”, final de sezon - Imagine remisă în comunicat de către HISTORY Channel pentru publicare pe HD Satelit România

Clienții-surpriză ai acestui episod sunt Ionuț Țîrdel și Iulia Calea, proprietarii unui bar plin de farmec din Centrul Capitalei. „Ubuntu” nu este doar numele unui business pentru ei, ci o filozofie de viață, construită în jurul ideii de comunitate. 

Barul lor este plin de obiecte vintage strânse pe parcursul anilor din târguri de vechituri și donate de clienții fideli, care spun o poveste comună despre trecutul României. 

„Vânătorii de comori: România”, final de sezon - Imagine remisă în comunicat de către HISTORY Channel pentru publicare pe HD Satelit România

La „Vânătorii de comori” au venit în căutarea unei mașini de epocă din Blocul Estic care să fie simbolul perfect pentru afacerea lor. De la Volga Gaz la nostalgica Dacia 1100, vânătorii de comori se întâlnesc cu niște vehicule cu adevărat legendare. Cu ce mașină va pleca clientul acasă?

Ionuț Țîrdel și Iulia Calea - Imagine remisă în comunicat de către HISTORY Channel pentru publicare pe HD Satelit România

În cadrul emisiunii „Vânătorii de Comori: România” echipa de patru dealeri de obiecte vintage - formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu - are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important.

În fiecare episod, „vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor. Aceștia își fac strategii, negociază, fac achiziții riscante, toate cu speranța că vor da peste o adevărată comoară pe care o pot duce la bancă.

„Vânătorii de comori: România” este cea de-a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș Enigmele României”.


Niciun comentariu despre subiectul „„Vânătorii de comori: România”, final de sezon la HISTORY Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile