sâmbătă, 13 iulie 2024

Antena va difuza imagini exclusive de la cununia lui Ianis Hagi cu aleasa inimii lui

Unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, cununia religioasă a Elenei și Ianis Hagi, va avea loc în această duminică, în București. Antena deține drepturile exclusive de difuzare a celor mai importante momente ale acestui eveniment, anunță Antena Tv Group într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Antena va difuza imagini exclusive - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România 

După ce au avut cununia civilă la sfârșitul anului trecut, chiar de Crăciun, Ianis și Elena Hagi se vor căsători religios duminica aceasta. Festivitățile vor continua la Palatul Știrbey, unde cuplul va celebra alături de familie și prieteni. Antena va difuza imagini exclusive atât de la ceremonia religioasă, cât și de la petrecerea de la Domeniul Știrbey în acest weekend. 

Suntem bucuroși să împărtășim cu cei de acasă cel mai important moment din viața noastră de cuplu. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar, tocmai de aceea, prin intermediul Antena, ne dorim ca și ei să ia parte la această zi atât de specială pentru noi”, a spus Ianis Hagi.

Cu o istorie de peste 160 de ani, o suprafață de 24 de hectare, arbori seculari, un lac interior superb și monumente istorice, Domeniul Știrbey Vodă este locul care va găzdui cea mai așteptată nuntă a anului. Fondat de familia Știrbey, domeniul poartă o încărcătură istorică bogată ce se întinde până în secolul al XVIII-lea și a devenit un simbol al eleganței aristocratice. Pe lângă însemnătatea arhitecturală a uneia dintre cele mai bine păstrate reședințe princiare, Domeniul Știrbey Vodă a avut un rol important în istoria țării prin vizitele familiei regale a României, ale unor mari personalități politice și artistice, și prin evenimentele desfășurate aici.


Niciun comentariu despre subiectul „Antena va difuza imagini exclusive de la cununia lui Ianis Hagi cu aleasa inimii lui”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile