luni, 29 iulie 2024

"Asia Express – Drumul Zeilor" revine pe Antena 1 pe 1 septembrie

Reality-show-ul "Asia Express – Drumul Zeilor" revine pe Antena 1 pe 1 septembrie, după o pauză de aproape un an. Prima ediție a noului sezon va fi difuzată duminică, 1 septembrie, la ora 20:00. Programul obișnuit de difuzare va fi duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Logo Antena - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Această ediție a show-ului, numită Drumul Zeilor, este cea mai lungă până acum, cu 11 etape, comparativ cu 10 în sezoanele anterioare. Concurenții vor călători prin Thailanda, Malaysia și Indonezia. Ei vor întâlni provocări cum ar fi clima foarte caldă, barierele lingvistice, traficul aglomerat și restricțiile religioase, toate acestea în timp ce concurează pentru marele premiu.

Participanții la acest sezon includ nouă perechi de vedete. Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și colega lui de radio Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și soțul ei Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui Vlad Condurache sunt vedetele care se vor confrunta cu aceste provocări. Fără acces la telefoane și cu doar un dolar pe zi, ei trebuie să parcurgă un traseu de aproximativ 7000 de kilometri din Thailanda până în Bali, unde se va desfășura finala sezonului șapte.

Sezonul șapte al Asia Express promite să fie plin de provocări și aventuri pe parcursul călătoriei prin diverse culturi și locuri din Asia.


Un comentariu despre subiectul „"Asia Express – Drumul Zeilor" revine pe Antena 1 pe 1 septembrie”:
Anonim

Ar trebui să poată participa și trei echipe dintre telespectatorii fideli. Oricum participă cel puțin trei echipe pe sezon cu persoane de care 99% dintre telespectatorii A1 habar nu au cine sunt. Ar fi o șansă la echilibru! Plus o șansă ca coechipierii din două echipe să poată forma o echipă permanentă pe parcursul sezonului, dacă partenerii lor nu trag cu adevărat sau își exprimă clar dorința de a renunța, de exemplu Bianca D.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile