joi, 11 iulie 2024

Beneficii extinse de roaming pentru clienții Orange în străinătate

Orange România anunță că, începând cu 10 iulie 2024, toți clienții cu abonamente activate după 3 aprilie 2019, precum și cei care își activează abonamente noi sau le modifică ulterior, beneficiază de roaming extins în Spațiul Economic European (SEE). Această zonă cuprinde țările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda, Liechtenstein, Marea Britanie și Gibraltar. Politica "Roam Like At Home" (RLAH) va permite utilizarea beneficiilor din abonamentele naționale și în aceste regiuni.

Logo Orange - Fotografie realizată de HD Satelit România

Politica RLAH este concepută să aducă avantaje pentru toți clienții, în special pentru cei ale căror abonamente aveau până acum doar beneficii naționale. Aceștia vor putea utiliza minutele și SMS-urile naționale pentru apeluri către SEE, vor beneficia de apeluri primite gratuit în roaming în SEE și vor putea folosi resursele naționale de internet în aceste zone, conform politicii de utilizare rezonabilă.

În plus, Orange a introdus în aprilie 2024 opțiuni de roaming care înlocuiesc tarifarea per unitate cu pachete de 24 de ore sau 15 zile. Pachetul de 24 de ore include 2GB de internet pentru 4€ și 10 minute/SMS pentru 2€, iar pentru cei care călătoresc mai mult de 15 zile, sunt disponibile 10GB de internet și minute/SMS pentru 20€.

Pentru destinații precum Turcia și Emiratele Arabe Unite, clienții pot opta pentru un pachet de 2GB de internet pentru 4€ sau 10 minute/SMS către România pentru 2€.

Noile măsuri au intrat în vigoare pe 10 iulie 2024, fără a necesita intervenții suplimentare din partea clienților. 


Niciun comentariu despre subiectul „ Beneficii extinse de roaming pentru clienții Orange în străinătate”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile