joi, 18 iulie 2024

A treia ediţie a emisiunii "Insula Iubirii", lider de audiență pe segmentul comercial 21-54 ani urban

Ultimul episod al emisiunii "Insula Iubirii" a fost transmis ieri de la 20:30 pe Antena 1, aducând un nou nivel de provocare în cadrul testului de fidelitate, cu situații inedite în istoria celor opt sezoane, anunta Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Emisiunea "Insula Iubirii" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Pentru prima dată, ceremonia focului la care au participat concurentele din cuplu a fost privită din culise, o schimbare menită să echilibreze avantajele pierdute în fața ispitelor masculine, care au sosit pe insulă mai târziu decât cele feminine. 

Acest episod a plasat "Insula Iubirii" în fruntea clasamentului audiențelor, devenind lider pe segmentul comercial al publicului cu vârste între 21 și 54 de ani, conform datelor Kantar Media. Între orele 20:28 și 00:10, Antena 1 a obținut un rating de 5.1 și o cotă de piață de 22.8%, depășind Pro TV, care a înregistrat 3.9 puncte de rating și 17.5% cotă de piață.

Radu Vâlcan, gazda emisiunii, a vizitat insula fetelor și cea a băieților de dimineață pentru a le comunica că pentru prima dată, concurenții vor avea oportunitatea de a-și alege singuri ispitele pentru întâlnirile lor. Seara a adus tensiuni crescute în vila fetelor, în timpul primei ceremonii a focului, unde au fost forțate să înfrunte adevărurile despre partenerii lor. Această experiență le-a dus de la extaz la agonie, demonstrându-le că realitățile insulei depășesc orice plan sau promisiune făcute acasă. Între timp, ispitele masculine au avut ocazia să urmărească evenimentele ceremoniei focului fără știrea fetelor. Reacțiile concurentelor la imaginile cu partenerii lor vor fi dezvăluite în episoadelor viitoare ale "Insula Iubirii", care vor fi difuzate săptămâna viitoare, de luni până miercuri, la Antena 1.

Antena Tv Group precizează că sursa audientelor este Kantar Media (copyright ARMADATA S.R.L) , iar datele au fost prelucrate de către departamentul Research Antena Group. Analiza este realizată pe target-ul 21-54 ani din mediul urban, în 17 iulie 2024.


Niciun comentariu despre subiectul „A treia ediţie a emisiunii "Insula Iubirii", lider de audiență pe segmentul comercial 21-54 ani urban”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile