luni, 15 iulie 2024

Documentarul „Imperiul Disney”, printre noutățile lunii august la History Channel

„Imperiul Disney” este o călătorie plină de nostalgie în lumea lui Walt Disney și a imperiului istoric pe care el și fratele său, Roy Disney, l-au construit, anunță televiziunea History Channel printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Cele 6 episoadele de câte o oră se concentrează pe momentele de genialitate care schimbă regulile jocului în istoria Disney, inclusiv crearea celor mai recunoscute personaje animate din lume, punerea bazelor industriei animației, revoluționarea conceptului produselor de marcă și utilizarea designului și ingineriei inovatoare pentru a construi parcurile de distracții Disneyland, Walt Disney World® Resort și nu numai.

Seria documentară cuprinde un interviu cu inginerul legendar Bob Gurr, angajat direct de Walt Disney, care a dezvoltat peste 100 de modele pentru atracțiile parcurilor tematice Disney, oferind o perspectivă surprinzătoare asupra inovațiilor și provocărilor unice implicate în realizarea viselor unui vizionar.

Documentarul prezintă materiale istorice rar văzute, recreații dramatice originale și interviuri-cheie cu Don Wildman (Orașe Subterane), Margaret Kerrison, Douglas Brinkley, Mindy Johnson.

Imperiul Disney (6x60')

Premiera duminică, 18 august, de la ora 22:00

Titlul original: How Disney Built the World


Niciun comentariu despre subiectul „Documentarul „Imperiul Disney”, printre noutățile lunii august la History Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile