luni, 29 iulie 2024

"Enigmele României" va fi prezentat în cadrul secțiunii „Documentar” la festivalul „Serile Filmului Românesc”

Marcel Iureș prezintă "Enigmele României", un serial captivant care va fi prezentat în cadrul secțiunii „Documentar” a festivalului „Serile Filmului Românesc” de la Iași. Acesta va fi difuzat la Cinema Ateneu, începând cu ora 13:00, pe data de 3 august. Evenimentul include proiecția a două episoade semnificative din seria documentară, urmate de o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri cu echipa de producție, inclusiv actorul principal Marcel Iureș, producătorul executiv John Florescu și producătorul asociat Dan Drăghicescu.

"Enigmele României" - Imagine remisă în comunicat de către History Channel pentru publicare pe HD Satelit România

Aceste episoade sunt o parte a celei de-a doua serii locale produse de HISTORY Channel în România și se concentrează pe explorarea unor evenimente și fenomene neexplicate din istoria și cultura României. 

"Enigmele României" este structurat în șase episoade de 30 de minute fiecare, unde Marcel Iureș, un actor respectat atât pe scenele românești, cât și în producții internaționale, își folosește expertiza pentru a ghida publicul prin complexitatea și profunzimea acestor enigme. Marcel Iureș este cunoscut pentru colaborările sale cu regizori celebri precum Brian De Palma și Francis Ford Coppola, și pentru rolurile sale alături de actori de renume internațional precum Tom Cruise și Johnny Depp.

Pe lângă proiecția filmelor, sesiunea de întrebări și răspunsuri va oferi publicului oportunitatea de a afla detalii din spatele scenelor, provocările întâmpinate de echipa de producție și perspectivele unice ale actorului și producătorilor asupra materialelor prezentate. Această interacțiune directă cu creatorii seriei adaugă o valoare semnificativă la experiența vizionării.

Proiecția episoadelor din "Enigmele României" la Serile Filmului Românesc reprezintă o oportunitate excelentă pentru cinefili și pasionați de istorie să exploreze aspecte mai puțin cunoscute sau nelămurite ale trecutului României, prin ochii unuia dintre cei mai respectați actori români.

Bilete la proiecția celor două episoade din „Enigmele României” pot fi achiziționate de la acest link: https://eventbook.ro/film/bilete-sfr-2024-enigmele-romaniei.


Niciun comentariu despre subiectul „"Enigmele României" va fi prezentat în cadrul secțiunii „Documentar” la festivalul „Serile Filmului Românesc””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile