sâmbătă, 6 iulie 2024

Formula 1: Ana Maria Gheorghe și Florin Ristei în weekend-ul Marelui Premiu al Marii Britanii, în Direct pe Antena 1 și AntenaPLAY

Weekend-ul acesta, pasionații de Formula 1 vor fi răsfățați cu o serie de transmisiuni exclusive de la Marele Premiu al Marii Britanii, difuzate pe Antena 1 și AntenaPLAY. Ana Maria Gheorghe și Florin Ristei au ajuns deja la legendarul circuit Silverstone, pregătiți să trăiască intens fiecare moment al acestui spectacol auto, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

 Ana Maria Gheorghe - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Evenimentele de la Silverstone au început cu sesiunile de antrenamente de vineri, transmise live exclusiv pe AntenaPLAY. Sâmbătă, a treia sesiune de antrenamente libere va fi difuzată de la ora 13:30, urmată de calificările de la ora 16:45, disponibile pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY. Punctul culminant al weekend-ului va fi cursa de duminică, difuzată în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY, începând cu ora 16:45.

Florin Ristei a precizat că ziua de vineri a început cu zece grade de dimineață și că a rezistat bine la temperaturile scăzute. La circuit, s-a întâlnit cu Fernando Alonso, cu care a schimbat câteva cuvinte și pe care l-a invitat la karting în România. De asemenea, Antean Tv Group a precizat că Florin Ristei a avut ocazia să-l întâlnească pe Brad Pitt la boxe, care filmează pentru un nou proiect și care l-a invitat să joace într-o scenă, dar a trebuit să refuze, deoarece trebuie să se întoarcă la Neatza. Atmosfera la Silverstone este fantastică, iar Ristei așteaptă cu nerăbdare cursa de duminică.

Florin Ristei - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Ana Maria Gheorghe a adăugat că Formula 1 este mai mult decât o simplă cursă, fiind un spectacol plin de intrigi și competiții intense între piloții aceleiași echipe. Este vorba despre multă muncă, ambiție și strategie – un adevărat șah pe patru roți. Sunetul motoarelor pe circuit, acel „vrooooom” care îți face inima să vibreze, și mirosul cauciucului ars sunt experiențe de neuitat. Ea se simte norocoasă să împărtășească această experiență cu telespectatorii și este pregătită să trăiască fiecare moment alături de ei pe Antena 1, Antena 3 CNN și AntenaPLAY.

Ana Maria Gheorghe - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit


Un circuit legendar

Circuitul Silverstone, cu o lungime de 5,891 km, găzduiește una dintre cele mai așteptate curse ale sezonului. Piloții vor parcurge puțin peste 306 km în cele 52 de tururi. Recordul pe tur este deținut de Max Verstappen încă din 2020, cu un timp de 1:27.097. În 2023, Verstappen a dominat din nou la Silverstone, urmat pe podium de britanicii Lando Norris și Lewis Hamilton.

Prima etapă de Formula 1 a avut loc pe 13 mai 1950, la Silverstone, marcând începutul unei tradiții care continuă să fascineze fanii motorsportului. Anul acesta, cursa promite să fie la fel de palpitantă, cu echipele și piloții pregătiți să ofere un spectacol de neuitat.


Niciun comentariu despre subiectul „Formula 1: Ana Maria Gheorghe și Florin Ristei în weekend-ul Marelui Premiu al Marii Britanii, în Direct pe Antena 1 și AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile