luni, 29 iulie 2024

Formula 1: Antena 1, lider de audiență cu Marele Premiu al Belgiei

Formula 1 a continuat cu Marele Premiu al Belgiei, transmis de Antena 1, care a obținut cea mai mare audiență pe segmentul de public cu vârste între 21 și 54 de ani, conform datelor Kantar Media. În intervalul orar 15:44 - 17:46, Antena 1 a avut un rating de 2.2 puncte și o cotă de piață de 11.7%, depășind Kanal D și Pro TV în clasamentul audiențelor, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Iuliana Pepene - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentur publicare pe HD Satelit România

Evenimentul a avut loc pe circuitul Spa-Francorchamps și a fost marcat de o situație neașteptată legată de câștigător. Inițial, George Russell fusese declarat câștigător, dar a fost descalificat două ore după terminarea cursei pentru că monopostul său nu îndeplinea cerința de greutate minimă. 

Nicolai Tand si George Russell - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentur publicare pe HD Satelit România

În urma descalificării, Lewis Hamilton, coechipierul lui Russell, a fost declarat câștigător.

Comentatorii Iuliana Pepene și Nicolai Tand au transmis live evenimentul, oferind detalii și comentarii în timp real. 

Iuliana Pepene - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentur publicare pe HD Satelit România

Această cursă a fost și ultima înainte de pauza de vară a campionatului, urmând ca Formula 1 să reia competițiile pe 25 august cu Marele Premiu al Olandei.

Nicolai Tand si Maxx Verstappen

Pentru următorii trei ani, Antena 1 va rămâne canalul oficial pentru transmisia competițiilor Formula 1, Formula 2 și Formula 3 în România, cu toate cursele disponibile și pe platforma online AntenaPLAY.


Un comentariu despre subiectul „Formula 1: Antena 1, lider de audiență cu Marele Premiu al Belgiei”:
Daniel

Piloții de F1 au toți "ochi albăstrui". Se spune ca cei cu ochii deschisi la culoare se adaptează cel mai greu la schimbarile de lumină de la lumina la intuneric

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile