luni, 22 iulie 2024

Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în Ultra HD prin HD+

Fanii sportului din Germania si nu numai au un motiv de bucurie: Jocurile Olimpice de vară 2024 de la Paris vor fi transmise prin satelit în rezoluție UHD/HDR de către Eurosport 4K, aducând competițiile la o calitate vizuală excepțională. Acestea vor fi disponibile între 26 iulie și 11 august 2024, prin platforma de televiziune HD+ pe satelitul Astra (19.2° Est), pe canalul UHD1.

Jocurile Olimpice Paris 2024 - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către de Warner Bros. Discovery România pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit


Peste 200 de ore de conținut live în 4K

Eurosport 4K va difuza prin satelit peste 200 de ore de competiții live în nativ UHD, inclusiv ceremoniile de deschidere și închidere. Acest lucru le va permite telespectatorilor să se bucure de evenimentele sportive cu detalii remarcabile și culori vibrante.

Transmisiunile zilnice ale Eurosport 4K vor acoperi momentele importante ale competițiilor, cu un focus special pe sporturile olimpice clasice precum atletismul și înotul. De asemenea, telespectatorii vor putea urmări gimnastică, volei, ciclism, canotaj, judo și triatlon, aducând astfel o varietate de sporturi direct în casele lor.

Acces facilitat prin HD+

Pentru a recepționa canalul UHD1 cu Eurosport 4K, gospodăriile cu antene orientate către pozitia 19,2 grade Est trebuie să aibă un abonament activ la pachetul de canale HD+. Acesta poate fi accesat și prin aplicația HD+ TV integrată în numeroase televizoare smart, printr-un receptor UHD HD+ sau un modul HD+. 

Pentru cei interesați de detalii tehnice, canalul UHD1 poate fi găsit pe frecvența 10994, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK (cu criptare Nagra MA, deci aveți nevoie de un abonament activ la HD+ ). Semnalul este suficient în România pentru receptie cu antene de satelit de dimensiuni obișnuite.


Un comentariu despre subiectul „Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în Ultra HD prin HD+”:
Anonim

ms de info, sunt abonat la hd+!! Se va vedea super, stiu cum se vad transmisiile pe acest canal Eurosport 4K de pe satelit, de pe frecventa UHD1 !!! calitate cu adevarat germana, mult mai bine decat pe cablu!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile