vineri, 26 iulie 2024

Max, Disney+ și Hulu își unesc forțele, lansând în SUA un pachet comun de achiziție a celor trei servicii de streaming

Noul pachet Disney+, Hulu, Max de la Disney Entertainment și Warner Bros Discovery, anunțat pentru prima dată în mai, este acum disponibil în SUA pentru achiziție pe site-urile web ale oricăreia dintre cele trei platforme de streaming.

Familie vizionând filme în streaming - Imagine generată digital de HD Satelit România

Toți abonații noi și existenți eligibili pot achiziționa pachetul pentru 16,99 USD (15,64 €) pe lună cu reclame și 29,99 USD pe lună fără reclame, reprezentând o economie de până la 38% comparativ cu prețul serviciilor achiziționate separat.

Oferta reunește cele trei servicii de streaming într-un singur abonament lunar, oferind o selecție largă de conținut de la unele dintre cele mai mari branduri din divertisment, inclusiv ABC, CNN, DC, Discovery, Disney, Food Network, FX, HBO, HGTV, Hulu, Marvel, Pixar, Searchlight, Star Wars, Warner Bros și altele.

În sprijinul lansării, a început astăzi o campanie națională de marketing în SUA, coordonată pe mai multe platforme, concentrată pe colecția de seriale TV, filme, precum și pe personaje favorite ale fanilor, oferite de fiecare serviciu din cele trei platforme. Campania personalizată include o ofensivă puternică și pe canale tv naționale, precum și pe platforme de socializare.

Ca urmării a lansării de succes a Hulu pe Disney+, acest nou pachet cu Max va oferi abonaților și mai multe opțiuni, acces la filme de succes, producții originale și trei biblioteci masive cu cele mai bune branduri și divertisment din streamingul de azi”, a precizat Joe Earley, Președinte, Direct to Consumer, Disney Entertainment. 

Această nouă ofertă aduce consumatorilor cea mai mare colecție de divertisment în streaming și va contribui la atragerea de noi abonați și la o retenție mult mai puternică. Aceasta este o nouă cale pentru viitorul industriei de streaming”, a explicat JB Perrette, CEO și Președinte, Global Streaming and Games, Warner Bros. Discovery. 


Nota redacției: Pe de altă parte, Grupul Canal+ a anunțat ca nu se retrage din Ungaria, ci se reorientează de la satelit către streaming. După lansările recente în diverse țări din Europa, Grupul Canal+ a anunțat lansarea unei oferte în Ungaria, combinând servicii liniare cu un catalog de filme și seriale, integrate în aplicația de streaming Canal+. În 2025, Canal+ va oferi clienților săi din Ungaria o aplicație Canal+ dedicată pieței maghiare, care va combina televiziunea live și streaming-ul, reunind canale TV locale și internaționale liniare, precum și o varietate de filme și seriale cu ADN european.


Despre DISNEY+

Disney+ este platforma de streaming dedicată filmelor, serialelor și emisiunilor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, împreună cu The Simpsons și multe altele. În anumite piețe internaționale, include și brandul de divertisment general Star, iar în SUA, abonații Disney Bundle au acces și la conținutul extins de pe Hulu, inclusiv emisiuni tv de a doua zi și titluri originale Hulu, pe Disney+. Serviciul principal de streaming direct către consumatori de la Disney, Disney+, oferă o colecție în continuă creștere de producții originale exclusive, inclusiv filme de lung metraj, documentare, seriale live-action și animate, precum și conținut de scurtă durată. Cu acces fără precedent la lunga istorie de filme și programe de televiziune de la Disney, Disney+ este și platforma exclusivă de streaming pentru cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Disney+ este disponibil ca serviciu de streaming independent, ca parte a Disney Bundle în SUA care oferă abonaților acces la Disney+, Hulu și ESPN+, sau ca parte a Combo+ în America Latină cu Star+, serviciul de streaming independent de divertisment general și sport din regiune.

Despre HULU

Hulu este un serviciu premium de streaming all-in-one care oferă o gamă largă de divertisment live și la cerere, atât în interiorul, cât și în afara locuinței, printr-o varietate de opțiuni de abonament care furnizează consumatorilor control total asupra experienței lor de vizionare. Ca parte a segmentului Disney Entertainment, Hulu este singura ofertă la cerere care oferă acces la emisiuni de la fiecare mare rețea de difuzare din SUA, biblioteci de seriale TV și filme de succes – inclusiv conținut licențiat disponibil exclusiv pe Hulu – și producții originale premiate Hulu, atât cu reclame, cât și fără publicitate. Cu Hulu + Live TV, abonații primesc o combinație unică de acces la peste 95 de canale TV de știri, divertisment și sport live de la 20th Television, The Walt Disney Company, ABC, NBCUniversal, CBS Corporation, The CW, Turner Networks, A+E Networks și Discovery Networks, precum și biblioteca la cerere de la Hulu, Disney+ și ESPN+ incluse ca parte a planului de bază.

Despre MAX

Max este platforma de streaming de la Warner Bros. Discovery, oferind conținut pentru toți membrii familiei. Cu o experiență de utilizator personalizată care aduce povești unice și neașteptate, Max este destinația pentru HBO Originals, filme Warner Bros., Max Originals, universul DC, Harry Potter, o ofertă extinsă de conținut pentru copii și familie, precum și programe din domeniile gastronomic, casnic, reality, stil de viață și documentare de la branduri de top precum HGTV, Food Network, Adult Swim, Cartoon Network, Discovery Channel, TLC, ID și multe altele, toate într-un singur loc.


Un comentariu despre subiectul „Max, Disney+ și Hulu își unesc forțele, lansând în SUA un pachet comun de achiziție a celor trei servicii de streaming”:
Anonim

Da dar probabil nu vei mai putea alege un singur furnizor

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile