luni, 22 iulie 2024

Operatorul de sateliți SES va utiliza tehnologiile Ateme pentru transmiterea de conținutul sportiv și evenimente în HD si Ultra HD HDR

Compania Ateme a anunțat că operatorul de sateliți SES va utiliza tehnologia sa pentru a îmbunătăți și securiza rețeaua de distribuție a SES pentru transmiterea de conținut sportiv și de evenimente la nivel mondial.

Telespectator vizionând un eveniment sportiv în direct - Imagine generată digital de HD Satelit România

SES va utiliza encoderele, multiplexoarele și decoderele TITAN de la Ateme pentru distribuția conținutului Ultra-High și High-Definition prin infrastructura sa terestră și prin satelit. În plus, Ateme integrează conversia ratei cadrelor cu compensarea completă a mișcării și suportă High Dynamic Range (HDR) în Ultra-High Definition (UHD), pentru o experiență vizuală îmbunătățită.

Soluțiile de ultimă generație utilizează de asemenea standardul de criptare BISS-CA și receptoare, integrând conversia HDR cu conversia HDR LUT (Look-Up-Table) pentru a facilita adoptarea tehnologiei HDR. Acest lucru va asigura recepția conținutului video de cea mai înaltă calitate, cu claritate optimă a imaginii, mișcare fluidă și măsuri de securitate îmbunătățite.

Suntem încântați să ne extindem colaborarea cu Ateme pentru a îmbunătăți fluxul nostru de distribuție pentru evenimente sportive majore. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru de a oferi radiodifuzorilor soluții avansate, sigure și fiabile de distribuție a conținutului și de a asigura că telespectatorii din întreaga lume au acces la o experiență de vizionare de neegalat”, a precizat Michele Gosetti, Șeful Departamentului de Vânzări Media pentru Franța, Spania, Italia și Sport & Evenimente la SES. 

Suntem entuziasmați să consolidăm parteneriatul nostru cu SES pentru a furniza conținut sportiv de top publicului din întreaga lume. Colaborarea noastră întărește angajamentul de a inova cu standardul de criptare BISS-CA. Suntem dedicați propunerii de evoluții pentru viitoarele evenimente sportive, asigurând o securitate și performanță îmbunătățită pentru distribuția conținutului” a spus Julien Mandel, Director Senior de Marketing Soluții la Ateme. 


Despre Ateme

Ateme este un lider global în soluții de compresie și livrare video. Folosind o echipă de cercetare și dezvoltare unică în industria video, soluțiile Ateme alimentează servicii TV sustenabile, îmbunătățesc calitatea experienței utilizatorilor finali, optimizează costul total al serviciilor TV/VOD și generează noi fluxuri de venituri bazate pe personalizare și inserție de publicitate. 

Despre SES

SES distribuie conținut video de cea mai înaltă calitate și oferind servicii de conectivitate de date fără întreruperi în întreaga lume. Ca furnizor de soluții globale de conținut și conectivitate, SES deține și operează o flotă de sateliți în orbită geosincronă și o constelație de sateliți în orbită medie a Pământului (GEO-MEO), oferind o combinație de acoperire globală și servicii de înaltă performanță. Folosind rețeaua sa inteligentă, activată în cloud, SES oferă soluții de conectivitate oriunde pe uscat, pe mare sau în aer, și este un partener pentru companiile de telecomunicații, operatorii de rețele mobile, guverne, furnizorii de servicii de conectivitate și cloud, radiodifuzori, operatori de platforme video și proprietari de conținut din întreaga lume. Compania are sediul central în Luxemburg și este listată la bursele din Paris și Luxemburg.


Niciun comentariu despre subiectul „Operatorul de sateliți SES va utiliza tehnologiile Ateme pentru transmiterea de conținutul sportiv și evenimente în HD si Ultra HD HDR”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile