luni, 29 iulie 2024

"Pinguinul", serialul care continuă povestea din filmul Batman, din 20 septembrie pe platforma de streamimg Max

Serialul HBO Original „The Penguin” va fi disponibil pe platforma de streaming Max începând cu data de 20 septembrie 2024, anunță Warren Bros. Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Pinguinul - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Această nouă producție aduce în prim-plan o lume a infracționalității din Gotham City, explorând ascensiunea lui Oz Cobb, interpretat de Colin Farrell, care evoluează pentru a deveni unul dintre cei mai notorii antagoniști ai lui Batman.

Serialul, dezvoltat de Lauren LeFranc, continuă povestea din filmul „The Batman”, extinzând universul francizei și oferind o privire mai detaliată asupra complexității și a profunzimii personajului Pinguinul. Spectatorii vor avea oportunitatea de a urmări un total de opt episoade, fiecare dezvăluind treptat detalii ale intrigii din Gotham.

Din distribuție fac parte actori recunoscuți precum Colin Farrell, Cristin Milioti, care joacă rolul Sofiei Falcone, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown, James Madio, Scott Cohen, Michael Zegen, Carmen Ejogo și Theo Rossi.

Producția este realizată sub egida unor nume mari din industrie, incluzându-i pe Matt Reeves și Dylan Clark ca producători executivi, alături de Colin Farrell și Lauren LeFranc, care ocupă și rolul de scenarist și showrunner. Craig Zobel a regizat primele trei episoade. Serialul este o producție a 6th & Idaho Productions și Dylan Clark Productions, în colaborare cu Warner Bros Television și DC Studios, bazându-se pe personajele create de Bob Kane și Bill Finger pentru DC.

Pentru cei interesați, trailerul oficial al serialului „The Penguin” este disponibil pentru vizionare online AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „"Pinguinul", serialul care continuă povestea din filmul Batman, din 20 septembrie pe platforma de streamimg Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile