vineri, 12 iulie 2024

Recomandările lunii august pe E!

August aduce o varietate de emisiuni captivante pe E!, promițând divertisment de top pentru toți telespectatorii. De la maratoane de reality show-uri și talk-show-uri interactive, până la emisiuni de știri despre celebrități și povești inspiraționale, grila de programe din această lună este plină de surprize și momente de neuitat. Iată câteva dintre recomandările de neratat în luna august pe E!:

"Watch What Happens Live" - Imagine remisa in comunicat de către E! pentru publicare pe HD Satelit România


E! Lympics

În perioada 1-9 august, de luni până vineri, de la ora 20:00, E! aduce „E! Lympics”, patru ore de divertisment de top. Emisiuni precum „Botched”, „Keeping Up with the Kardashians”, „Celebrity Prank Wars”, „Celebrity Game Face”, „House of Villains”, „Celebrity Beef”, „Overserved with Lisa Vanderpump” și „Hollywood Medium” vor ține telespectatorii captivați. Dacă ai nevoie de o pauză de la Jocurile Olimpice sau vrei să explorezi alte forme de competiție, „E! Lympics” este alegerea perfectă.

Close Up

Din 12 până în 23 august, de luni până vineri, de la ora 18:00, E! difuzează episoade noi din „Close Up”. Această emisiune aduce în prim-plan bârfele, strălucirea și eleganța Hollywood-ului, punând sub reflector cele mai mari nume din industrie și oferind telespectatorilor o doză dublă de glamour și povești fascinante.

Celebrities Only

În fiecare duminică, de la ora 00:00, „Celebrities Only” continuă să aducă povești inspiraționale despre actrițe care au vorbit deschis despre căderea părului, modele care și-au fondat propriile organizații caritabile sau linii de costume de baie, și alte subiecte interesante.

Watch What Happens Live

De luni până vineri, de la ora 01:00, „Watch What Happens Live” cu Andy Cohen oferă dezbateri interactive și aprinse pe diverse subiecte, de la modă la titluri de presă generate de vedete, având invitați din divertisment, politică și cultura pop.

E! News

De marți până vineri, de la ora 01:30, „E! News” continuă să aducă cele mai recente știri despre vedete, divertisment și bârfe din lumea celebrităților. Nu ratați noutățile și poveștile exclusive doar pe E!


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările lunii august pe E!”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile