sâmbătă, 6 iulie 2024

Recomandările lunii iulie la FilmBox Premium

Iulie promite să fie o lună interesantă pentru telespectatorii FilmBox Premium, aducând pe ecrane o varietate de filme care pe gusturile cinefililor: romantic, acțiune, istoric-biografic și comedie, anunță SPI International într-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds în „The Hitman’s Wife’s Bodyguard” - Imagine remisă în comunicat de către SPI International pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România


„O viață” - Duminică, 14 iulie, ora 20:00

Pe 14 iulie, Anthony Hopkins va fi prezent pe micile ecrane, alături de Helena Bonham Carter și Jonathan Pryce, în filmul „O viață”. Această dramă istorică spune povestea impresionantă a lui Nicholas Winton, un broker englez care, în perioada dintre Acordul de la München din 1938 și invazia Poloniei de către Hitler în 1939, a salvat 669 de copii evrei din Praga, transportându-i în Marea Britanie. Criticii de la The New York Times au lăudat filmul, remarcând dualitatea sa temporală. În „O viață” sunt, de fapt, două filme. E o întoarcere în 1987, când Winton se gândește ce să facă cu un album de fotografii și documente pe care le-a păstrat din război. Nu ratați acest film emoționant, care oferă o fereastră în trecutul plin de curaj al lui Winton.

„Omul legii” - Miercuri, 17 iulie, ora 20:00

Antonio Banderas revine într-un rol de excepție în „Omul legii”, difuzat pe 17 iulie. Banderas interpretează rolul lui Cuda, un bodyguard transformat în protectorul unei fetițe pe care încearcă să o salveze din mâinile șefei sale, implicată în trafic de persoane. Kate Bosworth, cunoscută pentru rolurile sale din „21” și „Superman Returns”, o joacă pe antagonista filmului. „Omul legii” este un thriller de acțiune bine structurat și plin de suspans, produs de Millennium Media, compania din spatele succeselor precum „The Expendables” și „Rambo”.

„Alex din Venice” - Sâmbătă, 20 iulie, ora 20:00

Mary Elizabeth Winstead, una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului, joacă rolul principal în „Alex din Venice”, difuzat pe 20 iulie. În acest film, Winstead este Alex, o avocată de succes care se vede brusc părăsită de soțul ei și nevoită să se reinventeze. Despre interpretarea ei, The New York Times scrie că joacă de parcă totul ar fi atât de natural. Winstead demonstrează încă o dată versatilitatea sa, aducând un mix de sensibilitate și forță într-un rol complex.

„The Hitman’s Wife’s Bodyguard” - Luni, 22 iulie, ora 23:55

Pentru o doză de comedie și acțiune, nu ratați „The Hitman’s Wife’s Bodyguard” pe 22 iulie. Salma Hayek, Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds formează un trio exploziv, garantând râsete și adrenalină de la început până la sfârșit. Criticii remarcă abilitatea lui Reynolds de a îmbina comedia cu acțiunea, făcând din fiecare film o experiență memorabilă.


Despre SPI INTERNATIONAL

SPI INTERNATIONAL (o companie CANAL+) este o entitate media globală, care operează canale TV și produse digitale pe șase continente, fiind un jucător cheie în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. Cu o prezență solidă în Europa, Asia și țările de la Adriatică, SPI oferă o gamă largă de canale TV, atât gratuite, cât și cu plată, inclusiv branduri cunoscute precum FilmBox, Film1 și Kino Polska. Colaborând cu peste 800 de operatori globali, SPI utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a oferi abonaților acces la conținut variat, atât liniar cât și la cerere. De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL rămâne un furnizor de top pentru filme și programe TV la nivel internațional.


Un comentariu despre subiectul „Recomandările lunii iulie la FilmBox Premium”:
Anonim

posturile sdpi vor fi introduse pe cablu digi dth

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile