marți, 23 iulie 2024

Serialul "Vrăjitoarea cea bună" face ultima vrajă pe DIVA

Serialul „Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, 2015-2021) ajunge la final la DIVA: ultimele două episoade sunt programate vineri, 26 iulie, de la ora 18:00. După 7 sezoane în care Cassie Nightingale (Catherine Bell) a avut parte de numeroase aventuri pline de magie, echipa din poveste își ia rămas-bun de la fani cu un final care lasă ușa deschisă pentru un potențial film sau serial spin-off, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Vrăjitoarea cea bună" - Imagine remisă în comunicat de către televiziunea DIVA pentru publicare pe HD Satelit România

În penultimul episod, puterile verișoarelor Merriwick – Cassie, Joy (Katherine Barrell) și Abigail (Sarah Power) – sunt destabilizate și eroina se gândește serios dacă ar trebui să renunțe la darul ei. Poate dacă i se va readuce aminte că fericirea vine din ajutorul dat celorlalți, se va răzgândi? Ultimul episod conține și el destule momente emoționante și impresionante, cât să merite așteptarea.

Mai exact, verișoarele Merriwick au de rezolvat o criză legată de amuleta care le poate proteja moștenirea magică, care e amenințată de o forță misterioasă. Fără a da prea multe indicii, Bailee Madison, care a jucat-o pe fiica lui Cassie (Grace) în primele 5 sezoane și a mai apărut în al treilea episod din ultima serie, este prezentă simbolic în acest ultim episod. Din cauza pandemiei COVID-19, tânăra actriță nu a putut fi prezentă fizic pe platourile de filmare, așa că Madison a găsit o metodă ingenioasă de a face parte din ultimul capitol al poveștii. În plus, două dintre personaje au parte de un sărut cu semnificație, iar nunta din titlul episodului – a lui Adam (Scott Cavalheiro) cu Stephanie (Kylee Evans) – are un final parizian...

Serialul „Vrăjitoarea cea bună” a spus, timp de 7 sezoane, povestea lui Cassie Nightingale, care își folosește puterile magice în scop benefic, ajutând pe toată lumea din orășelul Middleton. Inclusiv pe recent mutatul în oraș Sam Radford (James Denton). Catherine Bell a creat rolul lui Cassie acum 16 ani și are o legătură specială cu această poveste: a fost și producător executiv al serialului și este singura actriță din prima peliculă a seriei care a apărut apoi în fiecare film și fiecare episod din serial, consecutiv.

Pentru a vedea cum se termină povestea ei, la DIVA, nu ratați ultimele două episoade pline de magie din serialul „Vrăjitoarea cea bună”, difuzate pe 26 iulie, de la ora 18:00!


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Vrăjitoarea cea bună" face ultima vrajă pe DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile