luni, 22 iulie 2024

SES și RTL Deutschland au extins parteneriatul pentru transmisia prin sateliții de 19,2 grade Est

SES și RTL Deutschland și-au extins parteneriatul pe termen lung, pentru a oferi o gamă largă de canale tv, în special pentru publicului din Germania și Austria. Extensia acordului va dura până la sfârșitul deceniului. Oferta tv a RTL Deutschland va continua să fie disponibilă și pe HD+, platforma de televiziune prin satelit în format high-definition a SES, în Germania.

Telespectator - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România

Acordul, care acoperă distribuția canalelor TV în SD, HD și UHD prin pozitia principală tv a SES, la 19,2 grade Est, va oferi acces  telespectatorilor din regiune  (semnalul este suficient si pentru receptia in România cu antene de satelit de dimensiuni obișnuite) la programele RTL, VOX, ntv, NITRO, SUPER RTL, TOGGO plus, RTLup, VOXup, RTLZWEI și canalul de evenimente UHD al RTL.

În plus față de capacitatea satelitului, SES va oferi acum și servicii de uplink pentru canalele tv ale RTL Deutschland, direct de la facilitățile sale din München, Germania și Betzdorf, Luxemburg.

SES este de mulți ani un partener important în distribuția programelor liniare ale RTL Deutschland. Suntem foarte mulțumiți să continuăm și să extindem acest parteneriat excelent, cu un acord pe termen lung. Datorită sateliților SES de la 19,2 grade Est, putem aduce în mod regulat conținut atractiv telespectatorilor noștri, în cea mai înaltă calitate a imaginii, prin canalul nostru de evenimente UHD” a spus Andre Prahl, directorul executiv pentru distribuție al RTL Deutschland.

Parteneriatul nostru extins cu RTL Deutschland subliniază importanța satelitului în distribuția eficientă a conținutului, fie că este vorba de SD, HD sau UHD, către cele 18 milioane de gospodării cu televiziune prin satelit din Germania și Austria, care vor continua să se bucure de programele diverse ale RTL Deutschland, la calitatea pe care o preferă” a spus Norbert Hölzle, șeful global al Media la SES.

Cu misiunea de a-și mări flota de sateliți în pozitia video de la 19,2 grade Est, SES a lansat satelitul ASTRA 1P pe 20 iunie 2024, facilitând astfel livrarea de conținut tv către 119 milioane de locuințe din Europa.


Niciun comentariu despre subiectul „SES și RTL Deutschland au extins parteneriatul pentru transmisia prin sateliții de 19,2 grade Est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile