luni, 29 iulie 2024

"Splash! Vedete la apă" revine cu un nou sezon pe Antena 1 din 1 august

"Splash! Vedete la apă" revine pe Antena 1 cu un nou sezon ce începe pe 1 august, la ora 20:30. În fiecare joi și vineri, peste 60 de vedete vor participa în nouă ediții ale show-ului, plus o finală care va determina câștigătorul. Aceasta nouă ediție va aduna peste 60 de personalități din diferite sectoare ale industriei de divertisment din România, precum și alte domenii, care vor participa la diverse probe de sărituri în apă, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Juriul "Splash! Vedete la apă" - Imagine remisa in comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit Romania

Show-ul se desfășoară la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, un loc care va servi drept cel mai mare platou de televiziune din România pentru această emisiune. Participanții vor fi antrenați de instructori specializați și vor executa sărituri spectaculoase de pe platforme de diferite înălțimi: 3, 5, 7 și 10 metri. Aceste sărituri vor fi nu doar un test fizic, ci și unul emoțional, participanții confruntându-se cu temerile și limitele personale în cadrul competiției.

Printre vedetele care vor lua parte la această ediție se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezonianu, Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago, și Jean de la Craiova. Fiecare ediție a show-ului va avea o tematică diferită, aducând astfel un element de noutate și provocare suplimentară pentru concurenți.

Telespectatorii vor putea urmări întrecerea și evoluția concurenților nu doar pe Antena 1, ci și online pe AntenaPLAY, platforma de streaming a postului. În plus, pe parcursul celor nouă ediții regulare și a finalei, publicul va putea să vadă cum vedetele reușesc să depășească obstacolele fizice și psihologice, într-o demonstrație de curaj și determinare.


Niciun comentariu despre subiectul „"Splash! Vedete la apă" revine cu un nou sezon pe Antena 1 din 1 august”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile