vineri, 19 iulie 2024

"Super Neatza cu Răzvan și Dani" schimbă decorul pentru ultima săptămână înainte de vacanță

Echipa emisiunii "Super Neatza cu Răzvan și Dani" se pregătește să ofere telespectatorilor o încheiere spectaculoasă pentru sezonul curent, printr-o săptămână de transmisiuni direct din locația Therme, începând cu 22 iulie, de la ora 08:00. Pentru cinci zile, matinalul va fi plin de energie, oferind divertisment într-un cadru estival, completat de muzică, palmieri și nisip, care va aduce o bucată din atmosfera de vacanță direct în casele telespectatorilor, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Super Neatza cu Răzvan și Dani" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Din 28 iulie, după această serie de episoade, echipa va lua o pauză bine meritată până toamna, când planifică să revină cu un nou sezon, promițând mai multe surprize, competiții atractive, oaspeți de seamă și segmente inedite, menite să capteze și să mențină interesul publicului. Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, vor reveni cu forțe proaspete pentru provocările unui nou sezon.

De-a lungul anilor, "Super Neatza cu Răzvan și Dani" a devenit cunoscută pentru adaptabilitatea și inovația sa, realizând transmisiuni din locuri variate și inedite, de la plajele litorale până la pârtiile de schi, și chiar din locații unice precum o insulă din inima Deltei Dunării, un sit inclus în patrimoniul UNESCO. Echipa a transmis și din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei, demonstrând capacitatea de a transforma orice locație într-un platou impresionant de televiziune.


Niciun comentariu despre subiectul „"Super Neatza cu Răzvan și Dani" schimbă decorul pentru ultima săptămână înainte de vacanță”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile