joi, 11 iulie 2024

Un nou sezon al emisiunii "Tu urmezi!", la Kanal D

În curând, la Kanal D începe un nou sezon al emisiunii "Tu urmezi!". Cu un apetit crescând pentru jocurile intelectuale, telespectatorii vor putea savura o nouă rundă de întrebări captivante. Dan Negru va continua să ghideze atât concurenții prezenți în studio, cât și pe cei din fața ecranelor, într-un nou sezon plin de cultura generală și agilitate mentală.

Dan Negru - Imagine remisă în comunicat de către Kanal D pentru publicare pe HD Satelit România

Noul sezon aduce competiții strânse, domenii variate și personaje carismatice, cum ar fi Zâna Bună și Piaza Rea, alături de vedete îndrăgite care vor pune întrebări din multiple domenii, de la istorie la gastronomie.

Concurenții pot câștiga între 5 000 și 150 000 de lei și chiar 100 000 de lei în runda finală.

În ultimele momente ale competiției, finalistul va trebui să răspundă greșit la întrebări, răspunsul eronat fiind cel luat în calcul. Această provocare de a gândi "altfel", contracronometru, devine cea mai dificilă etapă din toată competiția. Cum se vor descurca noii concurenți de la "Tu urmezi!", game show-ul prezentat de Dan Negru, dar și la ce provocări vor fi supuși aceștia pe parcursul edițiilor, vă invităm să descoperiți în curând, la Kanal D, odată cu difuzarea unui nou sezon "Tu urmezi!"..

Aflați cum se descurcă noii concurenți și ce provocări îi așteaptă în noul sezon al emisiunii "Tu urmezi!", în curând la Kanal D.


Niciun comentariu despre subiectul „Un nou sezon al emisiunii "Tu urmezi!", la Kanal D”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile