vineri, 19 iulie 2024

Versiune românească a BBC Earth, distribuită de proprietarii Focus Sat prin satelitul Thor 5

M7 Group cu sediul în Luxemburg, deținut de CANAL+, a încheiat un acord cu BBC Studios pentru distribuția BBC Earth România prin satelitul THOR 5 la 1 grad Vest.

Logo Focus Sat - Imagine remisa într-un comunicat anterior de către Focus Sat pentru uz editorial pe HD Satelit România

Acordul permite BBC Studios să ofere o versiune românească a BBC Earth abonaților Focus Sat, deținut de M7, precum și operatorilor terți de pe piața din România. Noua înțelegere se bazează pe un parteneriat de lungă durată între M7 și BBC Studios, inclusiv distribuția prin satelitul THOR 5 a BBC Earth HD către clienții săi afiliați din Europa Centrala si de Est și Turcia.

Zbigniew Pruski, director comercial CEE, BBC Studios, a declarat: „Sunt încântat să extind cooperarea cu partenerul nostru pe termen lung M7 Group și CANAL+ Group în general, permițându-ne să oferim conținutul nostru uimitor, de înaltă calitate, unui public cât mai larg."

Bill Wijdeveld, VP Platform Content Services la M7 Group, a comentat: „Acest nou acord de capacitate de satelit este un alt vot de încredere în M7 Platform Services ca furnizor lider de distribuție prin satelit pentru regiunea ECE. Mulțumim foarte mult BBC Studios pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare o cooperare fructuoasă în continuare.

BBC Earth România este distribuit în SD (cu subtitrare în româna, iar audio în română, engleză si maghiară) pe frecvență 11958, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat.


8 comentarii despre subiectul „Versiune românească a BBC Earth, distribuită de proprietarii Focus Sat prin satelitul Thor 5”:
Anonim

Wow, versiune românească pentru BBC Earth.

Cristy

Rebreduinți Focus Sat în CANAL+

Dorin

Cristy, ce legătura are propunerea ta cu subiectul distribuției BBC Earth?? O sa iti răspund totusi: Grupul Canal+ utilizează mărci diferite pe diverse piețe pentru a răspunde preferințelor locale și condițiilor de piață. Acest lucru permite Canal+ să mențină o strategie de piață distinctă și să valorifice recunoașterea și loialitatea mărcii locale​. Focus Sat operează cu un grad de autonomie în cadrul Grupului Canal+. Acest lucru le permite să își adapteze ofertele la nevoile și preferințele specifice ale clienților regionali, ceea ce ar putea fi compromis dacă ar fi rebranduite sub un singur nume global, cum ar fi Canal+​.

Anonim

FOARTE INTERESANT,PENTRU MINE ACEST NOU CANAL TV DE DOCUMENTARE!DOAR să-l văd CÂT MAI REPEDE ÎN PLATFORMA FOCUSSAT.RO!Cât de curând,vom afla,cumva?Că oricum,nu mai este în grilă canalul tv NESUBTITRAT,Earth X Tv...

Gabriel

Sunt curios sa vad ce versiune o sa bage Digi in perioada urmaroare. Varianta europeana cu promo in engleza si reclame sau varianta românească cu promo in română si reclame. Din ce vad versiunea românească are doar varianta SD

Anonim

BBC Earth are imagini HD care atrag audiența. Tocmai de aceea, o versiune SD, fie ea și dedicată pentru România, nu ar fi deloc cea mai bună alegere.

Gabriel

Probabil o sa avem 2 versiuni BBC Earth, cea românească (cu o ora avans la program) in SD si cea europeana in HD până or sa lanseze si versiunea românească in HD

Anonim

Oricum versiunea HD transmisă de Digi este ok.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile