miercuri, 7 august 2024

Botoșani, orașul cu numărul 40 în care Orange extinde rețeaua 5G/5G+

Orange extinde rețeaua 5G/5G+ în Botoșani, devenind astfel orașul cu numărul 40 în care această tehnologie este disponibilă prin intermediul acestui operator. Locuitorii, autoritățile publice și companiile din Botoșani vor avea acces la viteze de până la 1,5 Gbps prin rețeaua 5G+.

Orange Shop - Fotografie realizată de HD Satelit România

Rețeaua Orange 5G acoperă acum 40 de orașe din România, inclusiv Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Pitești, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Orașele cu acoperire completă 5G includ Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș, anunță compania Orange România.

Expansiunea rețelei 5G/5G+ de la Orange vine în contextul creșterii cererii pentru internet de mare viteză, așa cum arată raportul ANCOM despre piața serviciilor de comunicații electronice din România. În semestrul al doilea din 2023, consumul mediu lunar de internet mobil a fost de 11,8 GB per utilizator, în creștere cu 22% față de semestrul anterior. Conexiunile 5G au crescut cu 217% până la finalul anului 2023 comparativ cu 2022. Orange va continua extinderea rețelei 5G/5G+ pentru a oferi acces la viteze mari de conectivitate și tehnologie 5G unui număr tot mai mare de utilizatori.

Până la sfârșitul lunii august, Orange oferă acces gratuit la rețeaua 5G+ tuturor celor cu telefoane compatibile, atât abonaților, cât și utilizatorilor PrePay, în aria de acoperire. În plus, cei care se portează sau migrează de la PrePay la abonament pot beneficia de discounturi de 50%, internet nelimitat și prețuri începând de la 5,5 euro.

Rețeaua 5G/5G+ de la Orange oferă viteze de până la 1,5 Gbps, similare cu cele ale internetului prin fibră optică, deschizând noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri, în special în domeniul inovației și cercetării. Soluțiile Wi-Fi 5G la punct fix din oferta Orange Business sunt acum disponibile și pentru clienții din Botoșani. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar router-ul Wi-Fi 6 inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni poate conecta wireless mai multe dispozitive inteligente.


Un comentariu despre subiectul „Botoșani, orașul cu numărul 40 în care Orange extinde rețeaua 5G/5G+”:
Anonim

la Pitesti nu au acoperire 100% a orasului. eu stau intr-un cartier gen la granita dintre 2 relee si nu am 5G. plus ca sunt alte zone chiar din centrul orasului unde nu este 5G.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile