miercuri, 28 august 2024

Caravana "X Factor" pornește în căutarea noului super star al României

Un nou sezon al talent show-ului de succes X Factor se pregătește să revină pe micile ecrane la Antena 1, iar caravana X Factor este gata să străbată țara în căutarea viitorului câștigător. Începând din 2 septembrie, caravana va vizita principalele orașe din România, oferind ocazia tuturor celor pasionați de muzică să-și aducă visul pe scenă, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Logo X Factor 2024 - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Prima oprire a caravanei va fi la Galați, la Vega Hotels, locul de origine al câștigătorului celui de-al treilea sezon, Florin Ristei, care este și producător muzical al emisiunii. Florin Ristei își așteaptă concetățenii încă de la primele ore ale dimineții pentru a-și demonstra talentul și a face primul pas spre împlinirea unui mare vis. El a subliniat importanța preselecțiilor, considerându-le începutul unei călătorii care poate duce la celebritate.

X Factor la Galați - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

După Galați, caravana X Factor se va muta la Iași, pe 4 septembrie, unde preselecțiile vor avea loc la Grand Hotel Traian. Cei interesați să participe pot găsi întregul program al caravanei pe paginile de social media X Factor România.

X Factor la Iași - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Noul sezon al emisiunii promite să fie la fel de spectaculos, aducând nu doar voci excepționale, ci și povești de viață impresionante. Emisiunea se distinge prin formatul său unic, în care pot concura atât soliști, cât și grupuri aflate la început de carieră. Juriul sezonului va fi format din Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică, care vor căuta cu pasiune acel „factor X” ce poate transforma un participant într-o vedetă.

Juriul X Factor 2024 - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Fanii emisiunii pot aștepta cu nerăbdare revenirea X Factor, un show care a lansat deja numeroși artiști pe scena muzicală din România. Noul sezon promite să fie o adevărată sărbătoare a talentului, oferind o platformă unică pentru viitorii câștigători să-și facă debutul în lumea muzicală.


Niciun comentariu despre subiectul „Caravana "X Factor" pornește în căutarea noului super star al României”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile