joi, 8 august 2024

Cine interpretează personajele principale din serialul "Iubire cu parfum de lavandă"

Andreea Vasile și Bogdan Albulescu formează un cuplu în serialul "Iubire cu parfum de lavandă", o producție originală semnată de Ruxandra Ion și realizată de Dream Film Production pentru Antena 1. Serialul prezintă o poveste de iubire inedită, desfășurată între doi oameni maturi proveniți din lumi complet diferite. Andreea și Bogdan joacă rolurile Amaliei și al lui Dinu Păun, personaje esențiale în viața satului din care fac parte.

Andreea Vasile si Bogdan Albulescu - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Andreea Vasile, absolventă a UNATC "I. L. Caragiale" din București în 2008, are o carieră prolifică în teatru, film și seriale, având în portofoliu producții precum "Umbre", "La urgență", "Luna Verde", "De ce eu?", "Fixeur", "Deschide ochii", "Apostolul Bologa" și "Nişte fete". În "Iubire cu parfum de lavandă", ea o interpretează pe Amalia Păun, învățătoarea satului și prietena din copilărie a Andei, jucată de Michaela Prosan. Personajul Amaliei este complex, un adevărat catalizator pentru propria viață și pentru cei din jur, fiind un observator atent al vieții, dar și un actor activ în evenimentele din sat.

Andreea Vasile - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Andreea a privit acest proiect ca pe un maraton, subliniind importanța disciplinei, a rigorii și a rezilienței necesare pentru a menține prospețimea și autenticitatea personajului pe toată durata filmărilor. Ea își propune să creeze un personaj onest, plin de viață și cu trăiri autentice, care să reflecte adevărul înainte de orice acrobație emoțională.

Bogdan Albulescu  - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Bogdan Albulescu, cunoscut din serialele "Fructul Oprit", "Aniela", "State de România", "Regina" și "La bloc", este absolvent al UNATC "I.L. Caragiale" din București, specializarea Arta Actorului. El a jucat și în filme precum "București, te iubesc", "Ilegitim" și "Madhouse", dar și în numeroase piese de teatru. În serialul de la Antena 1, Bogdan îl interpretează pe Dinu Păun, patronul magazinului și al barului din sat, un personaj central în comunitate.

Bogdan povestește că a avut un instinct bun privind participarea sa la casting, simțind o certitudine că proiectul este pentru el. El descrie castingul ca pe o reuniune cu prietenii și colaboratorii vechi, menționând că partenera sa, Andreea Vasile, este o actriță excepțională. În serial, Dinu Păun este un soț, tată a doi copii și un proprietar de bar ocupat, un personaj care se confruntă cu secrete din trecutul său.

Filmările se desfășoară într-un sat idilic de lângă București, iar fanii pot urmări imagini din culise pe conturile oficiale de socializare ale serialului.


Niciun comentariu despre subiectul „Cine interpretează personajele principale din serialul "Iubire cu parfum de lavandă"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile