luni, 19 august 2024

DIGI Mobil „Back to school”: 50% reducere la portare pentru 9 luni sau telefon în 24 de rate fără avans pentru clienții care au și abonament la cablu TV sau internet

În perioada 19 august – 8 septembrie 2024, DIGI relansează campania de toamnă „Back to school”, prin care toți clienții rezidențiali care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar pentru primele 9 luni. Promoția poate fi accesată online pe site-ul și în aplicația DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți, în magazinele DIGI sau prin intermediul reprezentanților de vânzări, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

În cadrul campaniei „Back to school”, oferta include o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar pentru primele 9 luni consecutive, pentru clienții care își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI. Promoția este disponibilă pentru toate tipurile de abonamente (Nelimitat, Optim 3, Optim 2) și se aplică atât pentru portări din prepaid, cât și din postpaid, pe o durată contractuală de 24 de luni.

Pe durata campaniei, clienții care își transferă numerele în rețeaua DIGI pot beneficia de discountul de 50% din tariful pachetului de telefonie mobilă pentru 9 luni sau pot achiziționa un telefon în 24 de rate fixe, cu avans 0, opțiune disponibilă exclusiv pentru cei care dețin cel puțin un serviciu fix din portofoliul companiei.

Abonamentul Nelimitat, la prețul de 2,5 euro/lună (TVA inclusă) pentru primele 9 luni de contract, oferă acces la internet și minute nelimitate în rețele naționale fixe și mobile, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, precum și 3000 de minute internaționale în rețelele mobile din SUA, Canada și UE.

Oferta este disponibilă pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro, la punctele de prezență DIGI, prin reprezentanții de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

DIGI este un operator de telecomunicații cu o cotă de piață de 42,2% pe segmentul de telefonie mobilă, conform ultimului raport publicat de ANCOM pentru al doilea semestru al anului 2023.

În perioada ianuarie 2023 - iulie 2024, compania a înregistrat peste 1.300.000 de numere transferate în rețeaua mobilă DIGI, menținându-se ca principală destinație de portare pentru utilizatorii de servicii de voce și date mobile.


2 comentarii despre subiectul „DIGI Mobil „Back to school”: 50% reducere la portare pentru 9 luni sau telefon în 24 de rate fără avans pentru clienții care au și abonament la cablu TV sau internet”:
Gabriel

Vreau pentru copil sa-i cumpar un telefon in rate prntru scoala si sa fac o portare. Se poate un link cu ce telefoane ofera in 24 de rate Digi la portare. Nu vreau rate prin bancă sa ma complic pe 24 de luni si cu Digi si cu banca

Anonim

La Digi nu mergi la banca, iei telefonul direct prin DIGI. Telefoanele din oferta actuala DIGI ( in 12 si 24 rate) le găsești aici:

https://www.digi.ro/magazin-online

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile