miercuri, 28 august 2024

DIVA va difuza în septembrie primele cinci sezoane ale serialului „Chesapeake Shores”

În luna septembrie, DIVA vine cu o surpriză pentru fanii dramelor de familie, difuzând primele cinci sezoane ale serialului „Chesapeake Shores” (2016-2022). Începând din 2 septembrie, de luni până vineri, telespectatorii vor putea urmări câte două episoade pe zi, începând cu ora 18:00, intrând astfel în lumea plină de emoții și provocări a familiei O’Brien, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Chesapeake Shores” - imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit

„Chesapeake Shores” este o co-producție SUA-Canada și se bazează pe seria de 14 romane omonime scrise de Sherryl Woods, publicate între 2009 și 2017. Sherryl Woods, o prolifică scriitoare americană, a debutat ca jurnalistă, dar din 1982 a scris nu mai puțin de 110 cărți romantice și polițiste, unele sub diverse pseudonime. 

„Chesapeake Shores” - Toate imaginile din acest articol, inclusiv cele de mai jos, au fost remise în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit

Seria „Chesapeake Shores” nu este singura creație a ei adaptată pentru televiziune; un alt titlu de succes, „Sweet Magnolias”, a fost transformat într-un serial TV în 2020, ajungând în prezent la cel de-al patrulea sezon.

Serialul „Chesapeake Shores” aduce pe micile ecrane o distribuție de excepție, incluzând actori cunoscuți și îndrăgiți. Jesse Metcalfe, celebru pentru rolul său din „Neveste disperate”, interpretează aici un muzician fermecător, iar Meghan Ory, cunoscută din „A fost odată ca niciodată” și din sezonul 2 al serialului „Sullivan’s Crossing”, difuzat tot la DIVA din 3 septembrie, joacă rolul principal al lui Abby O’Brien Winters. 

Alături de ei, veterana actriță Dianne Ladd, mama Laurei Dern, și regretatul Treat Williams, cunoscut din „Pompierii din Chicago” și „Feud: Capote vs. The Swans”, completează distribuția. Cu trei nominalizări la Globurile de Aur și două la Premiile Emmy, el a lăsat în urmă o moștenire cinematografică de neuitat, fiind cunoscut și pentru rolurile sale din filme precum „A fost odată în America” și „Calea misterelor”.

Povestea serialului „Chesapeake Shores” urmărește viața lui Abby O’Brien Winters (interpretată de Meghan Ory), care se întoarce în orașul ei natal, Chesapeake Shores, în Maryland, după o lungă perioadă petrecută în New York. 

Abby, o femeie de carieră prinsă între un divorț complicat și responsabilitățile de mamă a două fetițe, simte că revenirea acasă ar putea fi ocazia perfectă pentru a-și regăsi echilibrul. Însă întoarcerea ei este marcată de întâlnirea cu fostul ei iubit, Trace Riley (interpretat de Jesse Metcalfe), un muzician pe care l-a părăsit cu 16 ani în urmă. Trace, revenit și el acasă din Nashville, îi oferă lui Abby o a doua șansă la dragoste, complicând și mai mult situația.

Familia O’Brien este completată de Megan (interpretată de Barbara Niven), mama celor cinci frați, care se întoarce în oraș după ani de absență, și Mick O’Brien (interpretat de Treat Williams), care și-a crescut copiii cu ajutorul mamei sale, Nell (interpretată de Dianne Ladd). 

Pe parcursul celor șase sezoane, membrii familiei O’Brien – Abby, Jess, Bree, Kevin și Connor – trec prin diverse încercări și descoperă adevăruri despre ei înșiși și despre relațiile lor, subliniind mesajul bunicii Nell: „Nu poți schimba trecutul, dar poți crea un nou viitor.”



Din 2 septembrie, telespectatorii DIVA vor putea urmări această poveste emoționantă, de luni până vineri, de la ora 18:00, și vor descoperi cum evoluează destinele personajelor din „Chesapeake Shores”.


Serialul promite să fie o evadare perfectă în lumea complexă a unei familii care învață să depășească obstacolele vieții și să prețuiască legăturile care îi unesc.

Trailerul în limba română poate fi vizionat dat click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „DIVA va difuza în septembrie primele cinci sezoane ale serialului „Chesapeake Shores””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile