luni, 19 august 2024

Documentarul HBO Original „Cimpanzei”, disponibil pe Max

Documentarul HBO Original „Cimpanzei” („Chimp Crazy”), realizat de Eric Goode, va fi lansat pe platforma de streaming Max începând cu 19 august 2024. Seria, formată din patru părți, va aduce câte un episod nou în fiecare luni, timp de patru săptămâni.

Documentarul HBO Original „Cimpanzei” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Această producție oferă o privire detaliată asupra vieții cimpanzeilor, concentrându-se în mod special pe Tonia Haddix, o fostă asistentă medicală. Tonia îngrijește șapte cimpanzei, animale care au fost adesea folosite în reclame, ședințe foto și filme. Printre aceștia se numără Tonka, un cimpanzeu în vârstă de 32 de ani, care are un trecut în industria cinematografică, fiind cunoscut pentru rolul său în filmul „Buddy” din 1997.

Documentarul explorează relația complexă dintre Tonia și Tonka, pe care ea îl consideră mai apropiat decât propriii copii. Totul ia o turnură dramatică atunci când Tonka dispare în mod inexplicabil, declanșând un proces intentat de Asociația pentru Tratamentul Etic al Animalelor (PETA). Cazul ajunge să implice nu doar familia Toniei și autoritățile, ci și un clovn sub acoperire și actorul Alan Cumming, care a jucat alături de Tonka în filmul „Buddy”.

Producția documentarului este semnată de Goode Films, cu Eric Goode în rolul de regizor. Printre producătorii implicați se numără Lissa Rivera, Evan Wise, Tim Moran, Adrienne Gits, Charles Divak, Doug Abel, James Liu, Carissa Ridgeway și Dwayne Cunningham. Jeremy McBride și Eric Goode sunt de asemenea producători, iar Nancy Abraham, Lisa Heller și Tina Nguyen sunt producători executivi pentru HBO.


Niciun comentariu despre subiectul „Documentarul HBO Original „Cimpanzei”, disponibil pe Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile