luni, 5 august 2024

Documentarul HBO Original „Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” este disponibil pe Max

Documentarul HBO Orginal „Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” („Elizabeth Taylor: The Lost Tapes”) este disponibil pe Max de astăzi, 4 august. Regizat de premiata Nanette Burstein, filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes 2024 și a fost inclus în selecția oficială a Festivalului de Film Tribeca 2024, anunță Warner Bros. Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

„Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

„Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” („Elizabeth Taylor: The Lost Tapes”) oferă o perspectivă intimă asupra vieții celebrei actrițe, bazându-se pe 40 de ore de interviuri audio din 1964, recent descoperite, și pe un acces fără precedent la arhiva sa personală. Documentarul explorează cariera lui Elizabeth Taylor, de la debutul în "Lassie Come Home" în 1943 până la rolurile care i-au adus două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" și "Cui i-e frică de Virginia Woolf?". Prin propriile sale cuvinte, Taylor dezvăluie lupta sa de a se afirma în roluri complexe și discută deschis despre căsătoriile sale, inclusiv cea cu Richard Burton, precum și despre prieteniile apropiate cu alte vedete ale Hollywoodului.

„Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Filmul prezintă o Elizabeth Taylor complexă și vulnerabilă, aflată în conflict cu imaginea sa publică și tânjind după respect și autoritate într-o lume dominată de presă și de atenția publicului. Documentarul nu se limitează doar la cariera sa actoricească, ci evidențiază și transformarea lui Taylor într-o activistă dedicată, arătând cum și-a folosit faima pentru a-și construi o moștenire durabilă dincolo de ecran.

„Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Participanți:  Alături de Elizabeth Taylor, documentarul include vocile actorilor Roddy McDowall, Debbie Reynolds, Richard Burton, George Hamilton, a producătorului Sam Marx, agenților Marion Rosenberg și John Heyman, asistentului Tim Mendelson și a prietenilor Liz Smith și Doris Brynner.

Credits: HBO Documentary Films prezintă „Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” („Elizabeth Taylor: The Lost Tapes”), o producție Zipper Bros, Gerber Pictures, Sutter Road Picture Company și Bad Robot în asociere cu House of Taylor. Regia: Nanette Burstein; producție: J.J. Abrams, Sean Stuart, Glen Zipper, Bill Gerber și Rachel Rusch Rich; producție executivă: Nanette Burstein, Barbara Berkowitz, Tim Mendelson și Quinn Tivey. Pentru HBO: producători executivi, Nancy Abraham, Lisa Heller și Sara Rodriguez.


Niciun comentariu despre subiectul „Documentarul HBO Original „Elizabeth Taylor: Înregistrările pierdute” este disponibil pe Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile