joi, 22 august 2024

EBU reînnoiește drepturile de difuzare pentru evenimentele majore World Aquatics. TVR s-a angajat deja să difuzeze competițiile în România.

EBU a anunțat că a reînnoit acordul cu World Aquatics pentru drepturile exclusive de difuzare în direct, precum și pentru rezumate și înregistrări pe toate platformele membre din Europa, pentru o perioadă suplimentară de trei ani, între 2024 și 2026.

Înotător - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România

Acordul include toate evenimentele majore organizate de World Aquatics în această perioadă, cum ar fi Campionatele Mondiale de Natație din 2024 și 2025, precum și Campionatele Mondiale de Înot din 2024 și 2026, Campionatele Mondiale de Înot pentru Juniori din 2025 și seria anuală a Cupei Mondiale pentru cele șase sporturi ale World Aquatics: înot, sărituri în apă, polo, natație artistică, înot în ape deschise și High Diving.

Parteneriatul, facilitat de agenția de drepturi media a World Aquatics, SPORTFIVE, acoperă toate teritoriile EBU, cu excepția teritoriului gazdă pentru fiecare eveniment din Cupa Mondială.

Un total de 25 de membri EBU s-au angajat deja să difuzeze evenimentele, printre care: BHRT (Bosnia și Herțegovina); BNT (Bulgaria); HRT (Croația); CYBC (Cipru); YLE (Finlanda); France Televisions (Franța); ZDF (Germania); ERT (Grecia); MTVA (Ungaria); RUV (Islanda); RAI (Italia); LRT (Lituania); RTCG (Muntenegru); NOS (Țările de Jos); RTV (Macedonia de Nord); TVP (Polonia); RTP (Portugalia); TVR (România); RTS (Serbia); STVR (Slovacia); RTVS (Slovenia); RTVE (Spania); SVT (Suedia); SRG SSR (Elveția) și, pentru 2024, TRT (Turcia).

În total, membrii EBU se așteaptă să ofere un minim cumulativ de 2.000 de ore de acoperire a evenimentelor World Aquatics pe toate platformele lor, în această perioadă. EurovisionSport.com, platforma digitală de sport a EBU, va completa transmisiile, asigurându-se că fiecare eveniment din programul World Aquatics este disponibil gratuit în toată zona acoperită de EBU.

Președintele World Aquatics, Husain Al-Musallam, a subliniat importanța extinderii parteneriatului: „Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu Uniunea Europeană de Radiodifuziune pentru încă trei ani. Acest acord reînnoit consolidează competițiile acvatice în toată Europa și ne asigură că sporturile noastre continuă să ajungă la un public larg, inspirând următoarea generație de sportivi. Cu acoperirea extinsă a EBU și angajamentul de a prezenta evenimentele noastre, așteptăm cu nerăbdare să aducem fanilor de pretutindeni entuziasmul sporturilor acvatice, promovând valorile excelenței, muncii în echipă și perseverenței inerente acestor sporturi.

Adrian Fikentscher, Directorul Achizițiilor, Vânzărilor și Parteneriatelor la EBU, a împărtășit entuziasmul pentru reînnoirea parteneriatului: „Suntem încântați să continuăm parteneriatul nostru cu World Aquatics. Acest acord reînnoit subliniază angajamentul nostru de a oferi o acoperire cuprinzătoare a sporturilor acvatice pe teritoriile noastre din toată Europa. Cu 25 de membri EBU deja implicați și EurovisionSport.com suplimentar, ne asigurăm că fanii din Europa și dincolo de aceasta vor avea acces la peste 2.000 de ore de evenimente acvatice de top, gratuit. Acest acord nu doar că îmbunătățește vizibilitatea acestor competiții captivante, ci sprijină și dezvoltarea sporturilor acvatice la nivel global.

EVENIMENTELE WORLD AQUATICS:

  • Campionatele Mondiale de Natație 2024, 2025
  • Campionatele Mondiale de Înot (25m) 2024, 2026
  • Campionatele Mondiale de Înot pentru Juniori (2025)
  • Cupa Mondială de Înot World Aquatics (2024, 2025, 2026)
  • Cupa Mondială de Sărituri în Apă World Aquatics (2024, 2025, 2026)
  • Cupa Mondială de High Diving World Aquatics (2024, 2025, 2026)
  • Cupa Mondială de Polo pe Apă World Aquatics (2025, 2026)
  • Cupa Mondială de Natație Artistică World Aquatics (2024, 2025, 2026)
  • Cupa Mondială de Înot în Ape Deschise World Aquatics (2024, 2025, 2026)


Niciun comentariu despre subiectul „EBU reînnoiește drepturile de difuzare pentru evenimentele majore World Aquatics. TVR s-a angajat deja să difuzeze competițiile în România.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile