joi, 8 august 2024

Echipa Neatza se reunește pentru o seară la "Splash! Vedete la Apă"

Echipa Neatza se reunește pentru o seară spectaculoasă la Splash! Vedete la Apă, vineri, de la 20:30, la Antena 1. Matinalii îndrăgiți de telespectatori își vor demonstra curajul și abilitățile în săriturile acvatice, promițând un spectacol plin de emoție și surprize.

"Splash! Vedete la Apă" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Ilona Brezoianu a anunțat că va realiza o săritură inedită, promițând că va face ceva ce nu s-a mai văzut până acum. Aceasta își păstrează secretul, dezvăluind doar că va vorbi despre performanța sa abia după ce o va executa. Radu Bucălae, cunoscut pentru umorul său, a glumit pe seama fricii comune de sărituri a echipei, declarând că tocmai acest lucru îi face "foarte buni".

Ruxandra Luca în "Splash! Vedete la Apă" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Alături de Ilona și Radu, Flavia Mihășan, Ruxandra Luca, Florin Ristei și Diana Stejereanu vor urca pe platformele Complexului Sportiv de Natație Otopeni, într-o ediție specială dedicată emisiunii Neatza. Show-ul va fi prezentat de Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu, aducând o doză de energie și entuziasm serii de vineri.

Juriul, format din Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin și Cosmin Natanticu, va evalua performanțele și progresul participanților de la primele antrenamente până la momentul săriturilor, aducând critici și laude acolo unde este cazul. Telespectatorii pot urmări acest show curajos și plin de adrenalină la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fiind invitați să se bucure de un spectacol de neuitat.


Niciun comentariu despre subiectul „Echipa Neatza se reunește pentru o seară la "Splash! Vedete la Apă"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile