vineri, 30 august 2024

Emisiunea "Happy Café" revine pe Happy Channel cu un nou sezon

Din 2 septembrie, emisiunea Happy Café revine pe Happy Channel cu un nou sezon, fiind difuzată zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 17:30. Găzduită de Cristina Ciobănașu, Ruxandra Luca și Vlad Gherman, această ediție promite să aducă în fața telespectatorilor o serie de povești captivante și informații utile. Emisiunea va cuprinde secrete, trucuri și idei menite să îmbunătățească starea de bine, recomandări pentru teatru și film, dar și interviuri interesante cu vedete și specialiști din diverse domenii, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Emisiunea "Happy Café" revine pe Happy Channel cu un nou sezon - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Cristina Ciobănașu subliniază că noul sezon va aduce inspirație prin intermediul poveștilor invitaților, care vor împărtăși experiențe de viață emoționante. De asemenea, vor fi prezentate sfaturi valoroase de la specialiști și vor fi dezvăluite detalii din culisele platourilor de filmare ale serialelor îndrăgite de pe Antena 1. În fiecare vineri, emisiunea va oferi sugestii pentru petrecerea weekendului, fie prin recomandări de filme și spectacole de teatru, fie prin activități recreative.

Ruxandra Luca exprimă nerăbdarea de a împărtăși cu publicul toate surprizele pregătite pentru acest sezon, subliniind că segmentul său va fi plin de momente captivante și invitați care vor stârni reacții puternice. Vlad Gherman adaugă că noul sezon este cel mai "happy" de până acum, aducând în prim-plan rubrici noi și subiecte inedite. Acesta va aborda, împreună cu invitați masculini, teme care explorează diferențele de percepție dintre bărbați și femei, oferind exemple concrete și discuții interesante.

Echipa Happy Café vă așteaptă cu bucurie să vă alăturați acestei călătorii zilnice, începând cu 2 septembrie, la Happy Channel.


Niciun comentariu despre subiectul „Emisiunea "Happy Café" revine pe Happy Channel cu un nou sezon”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile